Експерти знайшли унікальне джерело протеїну, його продажі вже обійшли сою та горох

Mikuna, компанія з виробництва рослинного харчування, випустила білковий порошок Chocho, продажі якого в регіональних роздрібних магазинах уже обійшли гороховий та соєвий протеїн.

Секрет Chocho полягає в тому, що його отримують із люпину під назвою чочо. 

Вирощений в Андах на висоті від 11 000 до 14 000 футів, він може похвалитися довгим списком поживних властивостей. 

Боби складаються з 54% білка – вміст протеїну на порцію перевищує практично будь-яке інше джерело.

Для порівняння, соя містить протеїну на рівні 36%, горох – 34%. 

Чочо має у складі всі дев’ять незамінних амінокислот, багато клітковини, omega-3, залізо, кальцій і цинк, при цьому не містить лектину та алкалоїдів.

До речі, президент Mikuna Тара Крізе раніше була старшим віце-президентом з маркетингу Impossible Foods, де вона допомогла створити більш сміливий, привабливіший імідж для рослинної їжі. 

Зараз Крізе говорить, що з Mikuna у неї є можливість дати споживачам чисте рослинне харчування.

«Наша мета – не просто підняти шум, ми зосереджені на спілкуванні з клієнтами, які дуже піклуються про те, що вони їдять», – каже Крізе

Минулого місяця Mikuna стала найбільш продаваним брендом рослинного білка в Erewhon – популярній мережі продуктових ринків Лос-Анджелеса.

Chocho також доступний у інтернет-магазині Mikuna з доставкою по всій країні.

Нагадаємо, раніше білок із люпину отримав схвалення особистого шеф-кухаря Пола Маккартні та Елтона Джона.

Джерела: Mikuna, Vegeconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рослинне м’ясо роблять для м’ясоїдів. Хто насправді споживає цей продукт?

Основними споживачами рослинного м’яса та молока є не вегани чи вегетаріанці, як прийнято вважати, а саме всеїдні та флекситаріани...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Шоколадний гігант розробив інноваційну упаковку, яка контролюватиме розмір порцій продукту

Упаковка дозволить споживати її вміст невеликими порціями: з’ївши пів плитки шоколаду, її можна легко скрутити за запечатати заново. Інноваційна упаковка...

Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18 поколінь виготовляють унікальну рибну закуску нарезуші — ферментовані суші.Загальновживані нарезуші...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

NEWFOOD.UA та експерти обрали найкращі інноваційні харчові компанії

Редколегією першого українського видання про фудтек — NEWFOOD.UA —...

Вчені змішали “коктейль” для геймерів: покращує швидкість, точність і зосередженість

Кофеїн є загальним вибором стимулятора для електронних ігор через...

The Golden Flax Seeds. How innovative snack producer in Ukraine grew despite lockdowns

Is pandemic the best time for business experiments? Perhaps,...

Порошок із авокадо замінює масло у випічці та покращує смак цукерок

Порошок виготовляється за допомогою вакуумної технології із фруктів, що...

Вибір редактора
В продовження теми