Зірка «Форсажу» створив енергетик з амазонських ягід та отримав на них мільйони

Лідер ринку серед натуральних енергетичних напоїв ZOA Energy отримав кредитне фінансування у розмірі $10 млн від Gerber Finance на продовження зростання категорії.

«Це — надзвичайно інноваційна компанія, яка продовжує рости», — сказала Дженніфер Палмер, генеральний директор Gerber Finance.

ZOA Energy, створена колишнім професійним реслером Дуейном Дугласом Джонсоном (який після зйомок у фільмах отримав прізвисько “Скеля”) у 2021 році, наразі входить до 15 кращих брендів енергетичних напоїв.

Виробники використовують лише натуральні рослинні продукти та не застосовують алкоголь.

ZOA Energy не містять цукру, збагачені вітамінами групи В та функціональними інгредієнтами, серед яких ягоди каму-каму, вишні ацероли та кофеїн із зеленого чаю та зелених необсмажених зерен кави.

Напій гарно тамує спрагу завдяки вмісту електролітів, а наявність амінокислот з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) допомагають швидко відновити м’язи після тренування.

Вітаміни В1, В2, В6 та В12 сприяють покращенню роботи мозку, а високий вміст вітаміну С, що досягається завдяки використанню ягід, захищає клітини від пошкоджень та зміцнює імунітет, заявляють виробники.

Кожна банка ZOA містить 150 мг чистого кофеїну

2022 рік компанія відкрила запуском двох нових смаків, та заявила про свої амбітні цілі розширитись до 70 тис. торгових точок до кінця поточного року, чому сприятиме кредитне фінансування.

Нагадаємо, нещодавно PepsiCo спільно з Starbucks також випустили натуральний енергетик для підтримки імунітету, втім, він містить цукор.

Джерело: Food Navigator-USA, ZOA Energy

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Zero waste lifestyle: що таке “нуль відходів”? Філософія безвідходного тренду

Останнім часом все частіше можна почути такий вираз, як zero waste lifestyle. Що він означає та чи вартий цей...

PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави

Енергетик виготовляється з олії конопляного насіння, вітамінів групи В, м’яти і меліси та містить 80 мг кофеїну на банку:...

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods, яка нещодавно отримала в США дозвіл на комерційні продажі свого...

Від нарізки до фритюрниці — 60 днів. Картоплю фрі обробляють вуглекислим газом, щоб зберігати без холодильника

Нью-йоркська компанія Farther Farms розробила технологію, яка може змінити спосіб зберігання та розподілу їжі. Використовуючи вуглекислий газ, вони знайшли спосіб...

Харчові звички майбутнього: як технології змінять наш раціон у 2030 році

Яка їжа майбутнього: якою вона буде? Однією з найбільш значущих змін, які ми можемо очікувати, є поява штучного м'яса та...

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося в найочікуваніші харчові тренди, які захопили світове бачення цього року...

Може вас зацікавити

Засолили $750 тис. Стартап розробив нову формулу солі та збирає гроші на краудфандингу

Компанія уже запатентувала свою технологію та розпочала збір інвестицій...

Вибір редактора
В продовження теми