Зірка «Форсажу» створив енергетик з амазонських ягід та отримав на них мільйони

Лідер ринку серед натуральних енергетичних напоїв ZOA Energy отримав кредитне фінансування у розмірі $10 млн від Gerber Finance на продовження зростання категорії.

«Це — надзвичайно інноваційна компанія, яка продовжує рости», — сказала Дженніфер Палмер, генеральний директор Gerber Finance.

ZOA Energy, створена колишнім професійним реслером Дуейном Дугласом Джонсоном (який після зйомок у фільмах отримав прізвисько “Скеля”) у 2021 році, наразі входить до 15 кращих брендів енергетичних напоїв.

Виробники використовують лише натуральні рослинні продукти та не застосовують алкоголь.

ZOA Energy не містять цукру, збагачені вітамінами групи В та функціональними інгредієнтами, серед яких ягоди каму-каму, вишні ацероли та кофеїн із зеленого чаю та зелених необсмажених зерен кави.

Напій гарно тамує спрагу завдяки вмісту електролітів, а наявність амінокислот з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) допомагають швидко відновити м’язи після тренування.

Вітаміни В1, В2, В6 та В12 сприяють покращенню роботи мозку, а високий вміст вітаміну С, що досягається завдяки використанню ягід, захищає клітини від пошкоджень та зміцнює імунітет, заявляють виробники.

Кожна банка ZOA містить 150 мг чистого кофеїну

2022 рік компанія відкрила запуском двох нових смаків, та заявила про свої амбітні цілі розширитись до 70 тис. торгових точок до кінця поточного року, чому сприятиме кредитне фінансування.

Нагадаємо, нещодавно PepsiCo спільно з Starbucks також випустили натуральний енергетик для підтримки імунітету, втім, він містить цукор.

Джерело: Food Navigator-USA, ZOA Energy

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У найближчі десять років має з’явитися 800 заводів з виробництва рослинного м’яса

Про це свідчать прогнози некомерційної організації Good Food Institute (GFI), які базуються на загальнодоступних прогнозах попиту на рослинне м’ясо...

Одна з найбільших агрокомпаній світу інвестує у переробку водоростей на інноваційну складову рослинного м’яса

«Споживачі вважають продукти з океану модними та корисними для здоров’я», — говорить Ксав'є Мартін, глобальний менеджер по екстрактам морських...

Американський рітейлер тестує «розумні» візки, за допомогою яких можна оплачувати товари

Американська продуктова мережа Kroger випробовує смарт-візки KroGo за технологію стартапу Caper. Покупці сканують штрих-код товарів, які вони розміщують у...

Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr — безтваринного сиру, створеного із сироватки Perfect Day, яка сама нещодавно...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Український ресторатор потрапив до ТОП-50 людей світу, які впливають і формують майбутнє світової гастрономії

Міжнародний рейтинг найпрестижніших ресторанів світу The World's 50 Best...

Гігант молочного ринку переводить великий завод в Канаді на сою та кокос

Виробництво та пакування рідкого молока на виробничих потужностях в...

Вибір редактора
В продовження теми