Виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій

Компанія Lifeway Foods – американський постачальник кефіру та ферментованих пробіотиків – створила лінійку адаптогенних напоїв MSHRM Oat, яка містить функціональні інгредієнти грибів та покращує здоров’я кишечника.

Адаптогенні напої є останнім доповненням до портфоліо ферментованих напоїв Lifeway з вівсом. У їх складі – десять живих і активних пробіотичних культур на додаток до корисних для серця бета-глюканів.

«Випуск MSHRM Oat відбувається в той час, коли споживачі шукають інноваційні напої, які мають чудовий смак і містять інгредієнти, які дослідження називають передовими», – зауважує Джулія Смолянський, генеральний директор Lifeway Foods.

Напої містять різноманітні функціональні гриби та адаптогени, й будуть пропонуватися в трьох смакових комбінаціях

Нова лінійка MSHRM Oat від Lifeway Foods

«Смак рейші та ванілі» – розроблений, щоб зменшити стрес і тривожність, одночасно покращує настрій завдяки багатим поживними речовинами адаптогенним грибам рейші.

«Грибний імунітет з аронією» — це суміш адаптогенних грибів та ягід аронії для потужної підтримки імунітету.

«Золоте молоко левової гриви з L-теаніном із зеленого чаю» – допомагає розслабитися за допомогою адаптогенного гриба левової гриви, що знижує стрес, а також L-теаніну, куркуми та імбиру, які допомагають підняти настрій.

До речі, одна з останній інновацій Lifeway Foods – Lifeway Organic Oat, інноваційне вівсяне молоко з пробіотиками, що уже розповсюджується на національному рівні.

До слова, раніше американці додали адаптогенні гриби у гарячий шоколад, щоб підвищити його користь.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рослинне м’ясо продається краще, ніж до пандемії – дослідження

Хоча у 2023 році продажі веганського м'яса та морепродуктів скоротилися на 12% через зростання виробничих витрат і побоювання споживачів...

Glovo планує працювати на ринку B2B Східної Європи

Сервіс доставки їжі Glovo розширює асортимент послуг і пропонує доставку для корпоративних клієнтів. Компанія представила спеціальний додаток Q-Commerce, за...

Світовий лідер ринку харчування вперше замінив коров’яче молоко на мікробне

Це вперше, коли Unilever залучає можливості точної ферментації для виробництва продуктів нетваринного походження.Група висловила свій намір вийти на ринок,...

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів для оптимально збалансованого продукту», — повідомив Себастьян Рейкерс, співзасновник та...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Виробники готової їжі можуть отримати 8 млн грн гранту на модернізацію

Згідно з умовами грантової програми, підприємства можуть отримати грант...

Корона з сіна. Corona створила упаковку для пива з ячмінної соломи

Таким чином компанія AB InBev, яка володіє правами на...

Японці розробили спосіб як адаптували гранолу до мікробіому споживача. Тест можна зробити вдома.

Рецептура проста — багаторазове запікання цілих злаків та їх...

Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії

Цей матеріал було створено з використанням нової біореакторної системи,...

Львівська майстерня створює морозиво із борщу. Весь прибуток іде на дрони

“Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк,...

Вибір редактора
В продовження теми