Виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій

Компанія Lifeway Foods – американський постачальник кефіру та ферментованих пробіотиків – створила лінійку адаптогенних напоїв MSHRM Oat, яка містить функціональні інгредієнти грибів та покращує здоров’я кишечника.

Адаптогенні напої є останнім доповненням до портфоліо ферментованих напоїв Lifeway з вівсом. У їх складі – десять живих і активних пробіотичних культур на додаток до корисних для серця бета-глюканів.

«Випуск MSHRM Oat відбувається в той час, коли споживачі шукають інноваційні напої, які мають чудовий смак і містять інгредієнти, які дослідження називають передовими», – зауважує Джулія Смолянський, генеральний директор Lifeway Foods.

Напої містять різноманітні функціональні гриби та адаптогени, й будуть пропонуватися в трьох смакових комбінаціях

Нова лінійка MSHRM Oat від Lifeway Foods

«Смак рейші та ванілі» – розроблений, щоб зменшити стрес і тривожність, одночасно покращує настрій завдяки багатим поживними речовинами адаптогенним грибам рейші.

«Грибний імунітет з аронією» — це суміш адаптогенних грибів та ягід аронії для потужної підтримки імунітету.

«Золоте молоко левової гриви з L-теаніном із зеленого чаю» – допомагає розслабитися за допомогою адаптогенного гриба левової гриви, що знижує стрес, а також L-теаніну, куркуми та імбиру, які допомагають підняти настрій.

До речі, одна з останній інновацій Lifeway Foods – Lifeway Organic Oat, інноваційне вівсяне молоко з пробіотиками, що уже розповсюджується на національному рівні.

До слова, раніше американці додали адаптогенні гриби у гарячий шоколад, щоб підвищити його користь.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українська гастролавка варить лавандову каву, аналогів якої немає у світі

Українська лавка локальних продуктів DeCoupaGe «DCG coffee» створює авторську каву з лавандою та поєднує продукти, що смакують до кави,...

Блакитні водорості стануть їжею людей майбутнього — розробники з США

“Спіруліна настільки вражаюча, що спочатку ми самі не вірили, що це насправді так, – говорять у компанії. – Спіруліна...

У Львові витримують сир у каві та вині та варять сирні наперстки з квітами

“Сирні мандри” з’явилися у 2012 році. Тоді сироварню заснували два офісних співробітника, які мали досвід роботи у комерції та...

Рейтинг суперфруктів: ТОП-7 фруктів з високим вмістом антиоксидантів

У процесі життєдіяльності в людському організмі регулярно виробляються «неповноцінні молекули», відомі як вільні радикали. Їх кількість збільшується під впливом...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У...

ЄС виділить українським компаніям гранти на захист ідей унікальних продуктів

SME Fund – це ініціатива Європейської Комісії, яка реалізується...

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля...

Пепероні без м’яса: гіганти ресторанної індустрії відзначили Новий рік переходом на рослинне меню

Запуски нових продуктів відбуваються у міру зростання попиту на...

Вибір редактора
В продовження теми