Виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій

Компанія Lifeway Foods – американський постачальник кефіру та ферментованих пробіотиків – створила лінійку адаптогенних напоїв MSHRM Oat, яка містить функціональні інгредієнти грибів та покращує здоров’я кишечника.

Адаптогенні напої є останнім доповненням до портфоліо ферментованих напоїв Lifeway з вівсом. У їх складі – десять живих і активних пробіотичних культур на додаток до корисних для серця бета-глюканів.

«Випуск MSHRM Oat відбувається в той час, коли споживачі шукають інноваційні напої, які мають чудовий смак і містять інгредієнти, які дослідження називають передовими», – зауважує Джулія Смолянський, генеральний директор Lifeway Foods.

Напої містять різноманітні функціональні гриби та адаптогени, й будуть пропонуватися в трьох смакових комбінаціях

Нова лінійка MSHRM Oat від Lifeway Foods

«Смак рейші та ванілі» – розроблений, щоб зменшити стрес і тривожність, одночасно покращує настрій завдяки багатим поживними речовинами адаптогенним грибам рейші.

«Грибний імунітет з аронією» — це суміш адаптогенних грибів та ягід аронії для потужної підтримки імунітету.

«Золоте молоко левової гриви з L-теаніном із зеленого чаю» – допомагає розслабитися за допомогою адаптогенного гриба левової гриви, що знижує стрес, а також L-теаніну, куркуми та імбиру, які допомагають підняти настрій.

До речі, одна з останній інновацій Lifeway Foods – Lifeway Organic Oat, інноваційне вівсяне молоко з пробіотиками, що уже розповсюджується на національному рівні.

До слова, раніше американці додали адаптогенні гриби у гарячий шоколад, щоб підвищити його користь.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гейтс та Безос запускають йогурти із вулканічних грибків

Це третя лінійка продуктів компанії, яка ввійшла у список найкращих у бізнесі за версією журналу Inc. у 2023 році....

Родини з дітьми та ВПО можуть отримати 150 тис. грн на власний бізнес

Фонд планує профінансувати не менше 100 підприємницьких проєктів у п’яти областях України – Полтавській, Київській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській....

PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави

Енергетик виготовляється з олії конопляного насіння, вітамінів групи В, м’яти і меліси та містить 80 мг кофеїну на банку:...

McDonald’s готує “тест-драйв” рослинних бургерів, розроблених з Beyond Meat

McPlant — це бургер з котлетою на рослинній основі, розроблений корпорацією спільно з гігантом альт-м’ясної промисловості Beyond Meat.Раніше цього...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Корінна японська рослина замінить консервант у ковбасі та зменшить канцерогенний вплив

Група вчених випробувала продукти з використанням екстракту споришу японського,...

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як...

Американський стартап вирощує яловичину на кукурудзі

Компанія створила кукурудзу, яка містить високий рівень бичачого міоглобіну...

Торговий партнер України відкрив першу цвіркунову ферму. Комах смажать та мелють на борошно

У супроводі гучного цвірінькання тони комах на своїй фермі,...

Французи створили кросівки із кукурудзи, винограду та кактусів. Їсти не можна

Як вихідний матеріал для виготовлення шкіри компанія використовує залишки...

Вибір редактора
В продовження теми