З брокколі та чорниці створили перший коктейль, що стабілізує рівень цукру в крові

Лідер ринку у сфері медичних формул рослинного харчування Kate Farms випустив новітній білковий коктейль з пребіотиками Glucose Support 1.2.

Це перший у своєму роді напій, розроблений для забезпечення повноцінного рослинного харчування людей з цукровим діабетом.

Було доведено, що він викликає нижчу реакцію цукру в крові, ніж звичайних харчовий коктейль.

Традиційні замінники їжі при цукровому діабеті часто не мають необхідних поживних речовин або містять штучні підсолоджувачі та поширені алергени, такі як молочні продукти та соя, кажуть виробники.

Glucose Support 1.2 — це суміш фітонутрієнтів з екстрактами броколі, капусти, куркуми та чорниці, пребіотичних волокон, рослинного білка і вуглеводів.

Крім 16 г рослинного протеїну, кожна порція містить 28 вітамінів і мінералів, включаючи вітаміни A, C, D, E і цинк, які допомагають підтримувати імунітет.

Коктейль зі смаком ванілі, що може замінити їжу, сертифікований USDA Organic, не містить поширених алергенів та штучних підсолоджувачів.

Поживні напої Glucose Support 1.2 можна придбати в інтернеті або за рецептом. Харчування від Kate Farms має право на страхове покриття Medicare та Medicaid.

«Ми знаємо про наукові переваги рослинного харчування для хворих на цукровий діабет і раді запропонувавши нове рішення для контролю рівня цукру в крові», — сказав Бретт Метьюс, генеральний директор Kate Farms.

Нагадаємо, раніше Nestle випустила добавку із шовковиці, що допомагає підтримувати оптимальний рівень глюкози в крові.

Джерело: Nutrition Insight, Kate Farms

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Елітний тунець із пробірки з’явиться в ресторанах через 2 роки

“Те, що ми робимо, — це різноманітне філе культивованої риби”, – розповідає Дафна Геффетц, генеральний директор і співзасновник Wanda...

Датська компанія створила морозиво з пліснявим сиром та рослиною, яку запилюють кажани

Такі тенденції окреслив Хайді Кнудсен, менеджер з маркетингу компанії Lactosan, що має досвід у цій сфері по всьому світу.Lactosan...

Сироварня на Прикарпатті коптить гуцульський будз та ліпить коників

Засновники бренду — Юлія та Василь Тирсіники — з початком війни повернулися до України після десяти років життя в...

Вчений NASA створив робота, що пече 120 піц за годину

PZZA автоматизує нанесення соусу, додавання сиру і начинок, а також випічки піци. Робот виготовляє приблизно 120 піц за годину Нахджавані, який...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Український шеф-кухар створює унікальні спеції за давніми рецептами Півдня

Ікорна сіль – авторська розробка, що виготовляється з засоленої...

У Камбоджі годують закусками з тухлої риби — це національна багатовікова страва

Найкраща ферментована риба може зберігатися до трьох років та...

Вибір редактора
В продовження теми