З брокколі та чорниці створили перший коктейль, що стабілізує рівень цукру в крові

Лідер ринку у сфері медичних формул рослинного харчування Kate Farms випустив новітній білковий коктейль з пребіотиками Glucose Support 1.2.

Це перший у своєму роді напій, розроблений для забезпечення повноцінного рослинного харчування людей з цукровим діабетом.

Було доведено, що він викликає нижчу реакцію цукру в крові, ніж звичайних харчовий коктейль.

Традиційні замінники їжі при цукровому діабеті часто не мають необхідних поживних речовин або містять штучні підсолоджувачі та поширені алергени, такі як молочні продукти та соя, кажуть виробники.

Glucose Support 1.2 — це суміш фітонутрієнтів з екстрактами броколі, капусти, куркуми та чорниці, пребіотичних волокон, рослинного білка і вуглеводів.

Крім 16 г рослинного протеїну, кожна порція містить 28 вітамінів і мінералів, включаючи вітаміни A, C, D, E і цинк, які допомагають підтримувати імунітет.

Коктейль зі смаком ванілі, що може замінити їжу, сертифікований USDA Organic, не містить поширених алергенів та штучних підсолоджувачів.

Поживні напої Glucose Support 1.2 можна придбати в інтернеті або за рецептом. Харчування від Kate Farms має право на страхове покриття Medicare та Medicaid.

«Ми знаємо про наукові переваги рослинного харчування для хворих на цукровий діабет і раді запропонувавши нове рішення для контролю рівня цукру в крові», — сказав Бретт Метьюс, генеральний директор Kate Farms.

Нагадаємо, раніше Nestle випустила добавку із шовковиці, що допомагає підтримувати оптимальний рівень глюкози в крові.

Джерело: Nutrition Insight, Kate Farms

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Тепер без похмілля: в алкоголь з адаптогенними грибами інвестують мільйони доларів

Функціональні напої містять специфічні інгредієнти, які сприяють здоров’ю споживачів. Найчастіше в роздріб продаються енергетичні напої, які допомагають підвищити пильність. Теро...

Стартап отримав $2 млн на випуск справжнього сиру, але без корів

В раунді взяли участь представники Кремнієвої долини Plug and Play Ventures, інвестори з сегменту альтернативних білків Clear Current Capital...

Британці змішали канабіс з чайним грибом — це допоможе кишечнику та заспокоїть

«Громадськість дедалі більше усвідомлює заспокійливу користь CBD, але з’являється низка доказів, що розкривають значно ширший потенціал канабідіолу, включаючи позитивний...

12 пісних страв на Різдво: як урізноманітнити святкове меню

Кутя Найголовніша страва Різдва – кутя. Це те, що несе в собі дух цього свята! Окрім того, кутя готується з...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Ковбаса, що знімає стрес — британці розробили інноваційну їжу за стандартами Michelin

У асортименті Veganly Deli — делікатеси з високим вмістом...

Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

Гречка є безглютеновим продуктом, який містить низку важливих поживних...

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються...

Відхідна молитва: Fancypants Baking запустила лінійку печива з відходів

Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою,...

Переселенці відкрили у Хмельницькому пекарню, де печуть «маріупольські слойки» з в’яленими томатами

Пекарню відкрили влітку 2023-го. До цього, розповідає Олексій Сапаров, півтора...

Вибір редактора
В продовження теми