Стартап розробив ковбасу і котлети із коноплі та рису для високоефективного харчування

Стартап Planet Based Foods дебютував у США з першим м’ясом рослинного походження, виготовленим із коноплі як основного інгредієнта.

Використовуючи інноваційний процес, який максимізує вміст поживних речовин, стартап створює котлети для гамбургерів, ковбаски та навіть крабли із насіння коноплі з додаванням горохового протеїну та коричневого рису.

Planet Based Foods стверджує, що її продукти забезпечують високоефективне харчування та омега-3-6-9 жирні кислоти без використання сої, глютену або ГМО. 

Наразі компанія пропонує п’ять позицій, доступних для покупки в Інтернеті: оригінальний конопляний бургер, південно-західний конопляний бургер з зеленим чилі, хот-доги для сніданку та італійський і оригінальний крамбл.

Planet Based Foods була заснована в 2019 році Брейліном Девісом, Робертом Девісом і Тедом Кешем, які разом присвятили 6 років дослідженням і розробкам, спрямованим на перетворення конопляного білка у м’ясо рослинного походження.

Багата білком і поживними речовинами конопля також є надзвичайно стійкою культурою, яка пропонує ряд екологічних переваг. 

Коноплі вимагають менше поливу, ніж більшість сільськогосподарських культур, допомагають регенерувати та покращувати ґрунти, можуть вирощуватися без пестицидів і краще пристосовані до змін клімату.

«Planet Based Foods ставить перед собою місію перетворити коноплю на джерело білка та нагодувати наступні покоління», – сказав Брелін Девіс, генеральний директор і співзасновник стартапу.

Нагадаємо, раніше виробник чіпсів з канабісом отримав мільйони інвестицій.

Джерела: Planet Based Foods, Vegeconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nestlé модернізує центр, де експерти дегустуватимуть інноваційну їжу для Азії

R&D-центр в Сінгапурі має стратегічне значення для компанії. Саме тут всі розробки продуктів та технологій адаптуються під смакові уподобання...

Стартап із Барселони виростив у лабораторії жири, які роблять альтернативне м’ясо соковитим

Місія Cubiq Foods – замінити звичайні насичені жири, такі як кокосова олія. Додані жири використовуються у культивованих та рослинних аналогах,...

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск для продажу морозива, то зараз їх налічується понад дві тисячі.Ден...

Oleksii Kovalenko, ‘Epicur’ brand founder: on earning reputation and money on the philosophy of happiness

Even in his daily life, this person wears clothed in the corporate green colors. It's hard to catch him...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без...

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим...

Вибір редактора
В продовження теми