Виробник чіпсів з канабісом з першої ж спроби отримав мільйони інвестицій

TSUMo Snacks, американський виробник снеків із канабісом, у першому ж раунді залучення фінансування зібрав $4 млн інвестицій.

Початковий раунд пройшов під керівництвом Casa Verde Capital, компанії венчурного капіталу, яка зосереджена на індустрії канабісу.

TSUMo Snacks пропонує широкий асортимент продуктів, включаючи сирні пластівці, чіпси, пікантні тортильї, лаймові шматочки та крекери сальса-верде. 

Кожен продукт містить 10 мг тетрагідроканабінолу (ТГК) на упаковку

Бренд дебютував минулої осені, а зараз його снеки доступні в аптеках по всій Каліфорнії.

На сайті компанії можна також замовити безкоштовний зразок продукту.

«Це фінансування дає нам можливість досягти значного прогресу у виведенні на ринок широкого спектру унікальних закусок, — сказала Керолайн Йе, співзасновник і головний виконавчий директор TSUMo Snacks. — За допомогою залученого капіталу ми розробимо нові смакові профілі та форм-фактори, ще більше покращуючи та розширюючи спосіб споживання канабісу».

Йоні Майєр, партнер Casa Verde, додав, що фінансування буде використано для розширення дорожньої карти TSUMo, «оскільки бренд продовжує задовольняти потребу у просторі, де домінують пропозиції, орієнтовані на солодке».

Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили перший у світі безалкогольний джин, текілу та бурбон з канабісу.

Джерела: TSUMo Snacks, Foodbusinessnews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Миколаївська компанія пече хліб із м’яса, а ковбасу варить із водоростей та грибів

Леберкезе походить із Баварії, де щороку проводиться знаменитий Октоберфест. З вигляду він нагадує формовий житній хліб та має обсмажену...

На батьківщині лабораторного м’яса дозволили дегустувати їжу з пробірки

Уряд країни вчора оголосив, що довгоочікувані дегустації незабаром незабаром зможуть бути доступними всім бажаючим.Постанова стосується будь-яких споживчих дегустацій.Нідерланди є...

Mealhero — сервіс доставки заморожених продуктів з девайсом для їх розігрівання за передплатою

Бельгійський стартап доставляє своїм клієнтам заморожені набори для приготування їжі. Особливістю проекту є те, що додатково надається спеціальна пароварка...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі (FWB). За рахунок публічного розміщення компанія планує зібрати до 50...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

У ковбасі майбутнього м’ясо замінять на цвіркунів. Продати допоможе маркетинг

Про це розповідає Аарон Т. Досі, доктор філософії, президент,...

Найбільший виробник культивованої риби в Європі запустив перший пілотний завод

Новий об’єкт має площу 2000 кв. м, призначену для...

Японка та американець створили молоко із кабачка — з вітаміном С та залізом

На сьогодні вже нікого не здивуєш мигдальним, вівсяним чи...

Мережа київських ресторанів годує личинками, ферментованими бобами та палючим том-ямом

Так, у «В’єтнамському Привіті» можна спробувати ферментовані боби. У...

Вибір редактора
В продовження теми