Виробник чіпсів з канабісом з першої ж спроби отримав мільйони інвестицій

TSUMo Snacks, американський виробник снеків із канабісом, у першому ж раунді залучення фінансування зібрав $4 млн інвестицій.

Початковий раунд пройшов під керівництвом Casa Verde Capital, компанії венчурного капіталу, яка зосереджена на індустрії канабісу.

TSUMo Snacks пропонує широкий асортимент продуктів, включаючи сирні пластівці, чіпси, пікантні тортильї, лаймові шматочки та крекери сальса-верде. 

Кожен продукт містить 10 мг тетрагідроканабінолу (ТГК) на упаковку

Бренд дебютував минулої осені, а зараз його снеки доступні в аптеках по всій Каліфорнії.

На сайті компанії можна також замовити безкоштовний зразок продукту.

«Це фінансування дає нам можливість досягти значного прогресу у виведенні на ринок широкого спектру унікальних закусок, — сказала Керолайн Йе, співзасновник і головний виконавчий директор TSUMo Snacks. — За допомогою залученого капіталу ми розробимо нові смакові профілі та форм-фактори, ще більше покращуючи та розширюючи спосіб споживання канабісу».

Йоні Майєр, партнер Casa Verde, додав, що фінансування буде використано для розширення дорожньої карти TSUMo, «оскільки бренд продовжує задовольняти потребу у просторі, де домінують пропозиції, орієнтовані на солодке».

Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили перший у світі безалкогольний джин, текілу та бурбон з канабісу.

Джерела: TSUMo Snacks, Foodbusinessnews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На підтримку жіночого підприємництва можна отримати $5000 гранту

Проект спрямований на зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період, з акцентом на інтеграцію жінок...

Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на...

Стартап смажить популярні снеки із черв`яків та продає на вулицях

Харчова цінність інноваційних продуктів перевершує звичну м’ясну чи рослинну їжу. Снеки з комах містять багато білка, мінерали та вітаміни,...

Не в сміття, а в хлам! У Швеції випустили горілку з харчових відходів

Компанія співпрацює з Coop — одним з найбільших шведських продуктових рітейлерів. Gotland отримує товари з терміном придатності, що закінчується,...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

«Ми почали процес перетворення з ремісників на foodtech-компанію». Дмитро Борисов про тренди у ресторанному бізнесі.

Коронавірусна криза переформатувала ресторанний бізнес. Нові сервіси, формати, технологічні...

Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити...

Інноваційна кавоварка працює на WI-FI та варить каву з повітря

Натомість Kara Pod використовує технологію, яка перетворює на питну...

Стартап залучив 10 млн євро для виробництва “паперового” молока

Veganz використає капітал для оптимізації та автоматизації своїх виробничих...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті...

Вибір редактора
В продовження теми