Олімпійський чемпіон створив біле пиво із бичачого колагену. Воно контролює вагу та відновлює м’язи

Пивоварнея Uddelaer, заснована колишнім нідерландським олімпійським чемпіоном хокею на траві Жаком Брінкманом робить унікальне безалкогольне біле пиво Sportbier, що діє як спортивний напій.

Формула Sportbier складається з води, солоду, хмелю, камеді акації, трав, дріжджів і бичачого білкового колагену Peptan від Rousselot.

«Напій втамовує спрагу, забезпечує відчуття свіжості, енергії та сприяє швидкому відновленню м’язів», — каже Жак Брікман.

Uddelaer Sportbier може захистити сполучну тканину, запобігти травмам та навіть допомогти контролювати вагу.

Напій містить «високу концентрацію» незамінних амінокислот, які беруть участь у енегретичному забезпеченні організму та має ізотонічну дію, а 21,4% його калорійності становить бичачий колаген Peptan.

Брікман відмітив, що розробка підходить не лише для професійних спортсменів, а для всіх, хто хоче підвищити свою фізичну працездатність.

Крім вмісту колагену, пиво є корисним завдяки відсутності в ньому жирів, цукру, алкоголю та солі.

Оскільки тенденція до здорового способу життя набирає обертів і споживачі стають все більш обізнаними щодо інгредієнтів, таких як білковий колаген, напій швидко здобув прихильність серед споживачів, пояснює Брікман.

«Безалкогольний ринок процвітає. Ми вважаємо, що протягом 25 років алкогольне пиво повністю витіснять безалкогольні аналоги», — додав він.

Нагадаємо, раніше англійська компанія Big Drop зварила єдине в своєму роді безалкогольне пиво з хмелю та кави.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Не підмочіть репутацію. Плівка з водоростей довше зберігає продукти свіжими та розчиняється в воді

Новий матеріал складається з натуральних інгредієнтів, є безпечним для здоров'я споживачів та довкілля. У дослідженні, опублікованому в Journal of Food...

Американський стартап вирощує яловичину на кукурудзі

Компанія створила кукурудзу, яка містить високий рівень бичачого міоглобіну – типу гемового протеїну (переносить електрони та транспортує кисень у...

Британський сімейний стартап створив снодійне молоко. Пріоритетний ринок — Азія.

Функціональне молоко містить водний екстракт валеріани, який допомагає розслабитися та покращити якість сну.Спочатку компанія планувала використовувати як основу джерельну...

Японці створили прототип ПЕТ-пляшки з повністю рослинних матеріалів

Японська транснаціональна компанія Suntory представила прототип ПЕТ-пляшки з рослинних матеріалів для власного бренду Suntory Tennensui та європейського Orangina.«Рослинна пляшка»...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Технологи розклали ріпак на складові для інноваційного м’яса. Раніше це були відходи

Технологія допомагає розділяти насіння ріпаку на олію, білок та...

Ізраїльський стартап вирощує кавові зерна з клітин дерева

Урожайність кавових плантацій падає через зміну клімату. Зі 124...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних...

Акції Beyond Meat злетіли на 39% після оголошення про співпрацю з PepsiCo

Дві компанії об’єднуються заради створення спільного підприємства, яке займатиметься...

Вибір редактора
В продовження теми