Олімпійський чемпіон створив біле пиво із бичачого колагену. Воно контролює вагу та відновлює м’язи

Пивоварнея Uddelaer, заснована колишнім нідерландським олімпійським чемпіоном хокею на траві Жаком Брінкманом робить унікальне безалкогольне біле пиво Sportbier, що діє як спортивний напій.

Формула Sportbier складається з води, солоду, хмелю, камеді акації, трав, дріжджів і бичачого білкового колагену Peptan від Rousselot.

«Напій втамовує спрагу, забезпечує відчуття свіжості, енергії та сприяє швидкому відновленню м’язів», — каже Жак Брікман.

Uddelaer Sportbier може захистити сполучну тканину, запобігти травмам та навіть допомогти контролювати вагу.

Напій містить «високу концентрацію» незамінних амінокислот, які беруть участь у енегретичному забезпеченні організму та має ізотонічну дію, а 21,4% його калорійності становить бичачий колаген Peptan.

Брікман відмітив, що розробка підходить не лише для професійних спортсменів, а для всіх, хто хоче підвищити свою фізичну працездатність.

Крім вмісту колагену, пиво є корисним завдяки відсутності в ньому жирів, цукру, алкоголю та солі.

Оскільки тенденція до здорового способу життя набирає обертів і споживачі стають все більш обізнаними щодо інгредієнтів, таких як білковий колаген, напій швидко здобув прихильність серед споживачів, пояснює Брікман.

«Безалкогольний ринок процвітає. Ми вважаємо, що протягом 25 років алкогольне пиво повністю витіснять безалкогольні аналоги», — додав він.

Нагадаємо, раніше англійська компанія Big Drop зварила єдине в своєму роді безалкогольне пиво з хмелю та кави.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській роздрібній мережі Costco. Інноваційне рослинне м’ясо містить 19 грамів білка в...

На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та на основі власного свіжозмеленого борошна.Для того, щоб стати повноцінною комерційною...

Ізраїльська компанія найняла робота друкувати веганські 3D-бургери

Ізраїльська компанія використовуватиме цю технологію для виробництва м’ясних альтернатив на замовлення. У рамках партнерства з вітчизняною мережею гамбургерів BBB «шеф-кухар»...

Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані та 14 днів за звичайних умов навколишнього середовища.З додаванням алкоголю...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Розслабили м’язи. Культивоване м’ясо схвалять у Європі щонайменше за три роки

Оскільки, клітинне м'ясо та жир є новими продуктами харчування,...

На крафтове виробництво сиру та меду можна отримати 100 тис. грн

Заявку на грант можуть подати підприємці з-поміж ВПО, які...

Покоління Z назвало головним пріоритетом їжу. Половина — за рослинне м’ясо

Цей показник збільшився з 21% восени 2020 року, але...

Ізраїльський стартап виготовлятиме спортивне харчування на основі білків грудного молока

Грудне молоко цінується за його імуностимулюючі властивості, протизапальну, зміцнюючу...

23 нові компанії почали культивувати м’ясо. Інвестиції б’ють рекорди

Всього вирощуванням м'ясних культур займається 76 компаній — на...

Вибір редактора
В продовження теми