Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Шведський меблевий гігант Ikea використав унікальний підхід до найму нових співробітників. Всім кваліфікованим заявникам компанія пропонує можливість спробувати 3D-друковані веганські версії своїх культових фрикадельок.

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах щодо сталого розвитку. 

Ikea зобов’язалася у найближчі роки перетворити свої кафе на 50% на веганські

Там уже подають веганські версії фрикадельок, а також веганські хот-доги і безмолочні страви. Тепер, як гачок для потенційних нових співробітників, Ikea пропонує скуштувати веганські фрикадельки, виготовлені за допомогою 3D-друку.

Такий крок спрямований на те, щоб продемонструвати прихильність бренду до технологічних інновацій — а отже знайти найкращих працівників на ці посади. 

Згодом меблева компанія подаватиме веганські фрикадельки у своїх ресторанах.

«Ikea знаходиться на початку свого шляху до використання даних і технологій, щоб стати більш доступною та стійкою. Велику роль у цьому пошуку гратимуть люди з уявою, і ми шукаємо тих, хто створюватиме з нами краще повсякденне життя. Ця кампанія — чудовий спосіб розпочати з ними розмову», — сказав Паскаль Пауельс, директор з інформаційних технологій Inter Ikea Group.

У короткому фільмі, що супроводжує запуск, Ikea демонструє 3D-принтер та пропонує творчим людям познайомитися ближче на співбесіді за кількома 3D-друкованими фрикадельками.

До слова, у 2022 році компанія прагне заповнити 150 робочих місць у сфері технологій та інновацій. Нинішні заявники зможуть «Смакувати майбутнє» вже зараз – саме так називається нова HR-компанія.

Нагадаємо, раніше Ikea створила свічку з ароматом тефтель.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022 року. Перший продукт – чорний чай з лимоном та канабісом...

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а також антиоксиданти та вітаміни A, C і E. Вийшов смачний спортивний...

Євген Клопотенко: «Спогади дитинства — одна з найважливіших складових смачної їжі»

Євген Клопотенко — рок-стар української кулінарії. Саме він захистив наш борщ від російських зазіхань і започаткував зміни у харчуванні...

Покоління Z назвало головним пріоритетом їжу. Половина — за рослинне м’ясо

Цей показник збільшився з 21% восени 2020 року, але не досяг 25%, зафіксованих у 2019-му.Аналітики Piper Sandler проводили опитування...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Британці винайшли фермент, що перетворює з’їдені солодощі на здорову їжу

Продукт розроблений для ринку США і очікувано з’явиться там...

Вибір редактора
В продовження теми