Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Шведський меблевий гігант Ikea використав унікальний підхід до найму нових співробітників. Всім кваліфікованим заявникам компанія пропонує можливість спробувати 3D-друковані веганські версії своїх культових фрикадельок.

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах щодо сталого розвитку. 

Ikea зобов’язалася у найближчі роки перетворити свої кафе на 50% на веганські

Там уже подають веганські версії фрикадельок, а також веганські хот-доги і безмолочні страви. Тепер, як гачок для потенційних нових співробітників, Ikea пропонує скуштувати веганські фрикадельки, виготовлені за допомогою 3D-друку.

Такий крок спрямований на те, щоб продемонструвати прихильність бренду до технологічних інновацій — а отже знайти найкращих працівників на ці посади. 

Згодом меблева компанія подаватиме веганські фрикадельки у своїх ресторанах.

«Ikea знаходиться на початку свого шляху до використання даних і технологій, щоб стати більш доступною та стійкою. Велику роль у цьому пошуку гратимуть люди з уявою, і ми шукаємо тих, хто створюватиме з нами краще повсякденне життя. Ця кампанія — чудовий спосіб розпочати з ними розмову», — сказав Паскаль Пауельс, директор з інформаційних технологій Inter Ikea Group.

У короткому фільмі, що супроводжує запуск, Ikea демонструє 3D-принтер та пропонує творчим людям познайомитися ближче на співбесіді за кількома 3D-друкованими фрикадельками.

До слова, у 2022 році компанія прагне заповнити 150 робочих місць у сфері технологій та інновацій. Нинішні заявники зможуть «Смакувати майбутнє» вже зараз – саме так називається нова HR-компанія.

Нагадаємо, раніше Ikea створила свічку з ароматом тефтель.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Піонер ринку рослинного м’яса випустить стейк, який поверне компанії втрачені мільярди

Новий продукт матиме мінімальний перелік інгредієнтів із високим вмістом білка та низьким рівнем насичених жирів.Генеральний директор компанії Ітан Браун...

Французький аграрний гігант розробив інноваційне борошно з підвищеним вмістом клітковини

Згідно даних компанії, їхнє борошно містить резистентний крохмаль та  в десять разів більше клітковини, ніж існуюче на ринку.За результатами...

Борис Шестопалов, співвласник компанії HD-group про майбутнє харчової галузі і foodtech

Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, віце-президент Всеукраїнської асоціації пекарів, член аграрного комітету Спілки українських підприємців і...

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився від традиційних рослинних “молочних” інгредієнтів та використав картоплю.Рецептура також включає...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Французи створили порошковий йогурт та кефір. З них можна робити солодощі і пекти піцу

Компанія Epi Ingredients презентувала нову концепцію добавок для кондитерських...

Засновник Starbucks Говард Шульц про те, як інвестиції в співробітників допомагають росту компанії

До 100-річчя журналу Forbes засновник мережі знаменитих кав'ярень написав...

Стартап створив інноваційний майонез з цитрусовими

Стартап, заснований у 2012 році, починав з соусів, заправок...

Виробник «Жигулівського» варитиме пиво на сонячній енергії

Батареї планують встановити на всі дахи, які мають необхідний...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в...

Вибір редактора
В продовження теми