Столітній молочний гігант створив напій для нарощування м’язів

Один зі світових лідерів виробництва молочної продукції Lactalis, який працює з 1930-го року, випустив у США нову лінійку протеїнових порошків з «найчистішої форми» сироваткового білка.

Лінійка UP2U Recover, що включає протеїнові напої зі смаком персика з манго та червоного апельсина і безароматизованого білкового порошку, створена на основі нативного міцелярного казеїну та сироваткового протеїну Pronativ.

Їх роблять з молока за допомогою щадного, неденатуруючого процесу, заснованого на технології мембранного поділу, щоб зберегти функціональні та харчові переваги білків.

Ароматизовані напої можуть похвалитися високим вмістом швидкозасвоюваних білків, поєднаних з вуглеводами та електролітами, що стимулюють відновлення м’язів протягом 30 хв після занять спортом.

Порція напою містить 17 г білка, 955 мг електролітів та 10 г вуглеводів

У свою чергу, безароматизований сироватковий протеїн UP2U Recover можна використовувати як доповнення до інших продуктів харчування та напоїв.

«Цей мінімально оброблений білковий порошок містить більшу кількість лейцину — ключової амінокислоти для нарощування м’язової маси», — кажуть Lactalis.

Він має 17 г білка і 0 г вуглеводів на порцію

Виробники стверджують, що у ході розробки співпрацювали з досвідченими спортсменами та тестували продукт на наявність заборонених речовин.

А тим часом, дослідники Центру нутрицевтиків Вестмінстерського університету дійшли висновку, що білкові коктейлі з картоплі та рису можуть замінити сироватковий протеїн тваринного походження.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

Нетрадиційна орієнтація: 70% споживачів заплатили б за клітинну курятину на четверть більше

Після того, як їм показали фотографії культивованого курячого продукту та прочитали опис того, як він був підготований, 72% сказали,...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Американський стартап вирощує яловичину на кукурудзі

Компанія створила кукурудзу, яка містить високий рівень бичачого міоглобіну – типу гемового протеїну (переносить електрони та транспортує кисень у...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Може вас зацікавити

Найменший у світі овоч може стати наступним суперфудом для схуднення

Про це заявили Ефі Еяль, генеральний директор Mankai та...

Глобальне меню: ТОП-10 трендів, що драйвитимуть ринок їжі у 2021 році

Особливу ставку на інновації робили хіба що ресторани, які...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Тунець, який ніколи не плавав. Американці скоро спробують рибу з пробірки

Компанія BlueNalu Inc. зібрала $60 млн для запуску стартапу...

Корейці вироблятимуть найдешевші лабораторні стейки у світі — по 90 грн за кілограм

Вирішальне значення для зниження собівартості клітинного м’яса буде мати...

Вибір редактора
В продовження теми