Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Ізраїльська альт-м’ясна компанія Redefine Meat, яка створила «першу у світі» високоякісну м’ясну вирізку на основі рослин, зібрала $135 млн інвестицій.

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180 млн.

Варто відмітити, що це один з найбільших інвестиційних раундів серед альт-м’ясних компаній в Ізраїлі.

Заснована у 2018 році, компанія відома своїм альтернативним м’ясом преміум-класу, яке створене завдяки поєднанню низки технологічних рішень, включаючи матеріалознавство, штучний інтелект та 3d-друк.

Сьогодні пропозиції Redefine Meat можна знайти в більш ніж 200 ресторанах Ізраїлю, а також в елітних закладах Німеччини, Нідерландів та Великобританії, серед яких мережа ресторанів шеф-кухаря Michelin Марко П’єрра Вайта.

Продукція компанії також поставляється у їдальні технологічних гігантів, таких як Facebook та Google.

«Ми інтенсивно працюємо над реалізацією бачення створення великої всесвітньої м’ясної компанії, використовуючи передові технології, а не тварин», — заявив Ешчар Бен-Шітріт, співзасновник і генеральний директор Redefine Meat.

Нещодавно компанія найняла Едвіна Барка та Адріана Сагмана, колишніх керівників Nestlé та Unilever відповідно, у рамках своїх глобальних планів розширення.

Це сприятиме пришвидшенню реалізації намірів вивести ізраїльське альт-м’ясо на ринки США та Азії.

Окрім глобальної експансії, частину «свіжих» коштів Redefine Meat збираються витратити на встановлення виробничих ліній в Ізраїлі та Нідерландах.

Джерело: Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Coca-Cola об’єдналася з виробником спирту, щоб вийти у сегмент алкогольних коктейлів

Fresca — це гібрид коктейля-міксера, безалкогольного напою та газованої води без цукру та з нульовою калорійністю.  Fresca Mixed матиме широкий...

На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та на основі власного свіжозмеленого борошна.Для того, щоб стати повноцінною комерційною...

Українці почали пити в 14 разів більше рослинного молока: домінує вівсяне й соєве

Ринок рослинного молока в Україні сформувався відповідно до світових тенденцій, які прийшли зі США та Великобританії, вважають в аналітичній...

Топова стрімерка та коришній керівник Kellogg створили унікальне печиво для геймерів

Дарсі Макен понад 10 років працювала в Kellogg, де обіймала керівні посади. Вона займала позиції президента відділу продажів у...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої...

Водій вантажівки створив зефір у аерозольному балончику

Зефір в аерозолі можна розпилювати на морозиво, печиво, коктейлі...

На відходах деревини вчені виростили їжу австралійських аборигенів

До комерційного виробництва цього альтернативного джерела білку ще далеко,...

Вчені розробили чай та каву з пробіотиками. Напої вживають після бродіння

Вчені Національного університету Сінгапуру розробили чай та каву з...

Український виробник настоює сир на віскі та змішує з лавандою

“Мукко” у 2015 році заснував Назар Кміль – колишній...

Вибір редактора
В продовження теми