Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Ізраїльська альт-м’ясна компанія Redefine Meat, яка створила «першу у світі» високоякісну м’ясну вирізку на основі рослин, зібрала $135 млн інвестицій.

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180 млн.

Варто відмітити, що це один з найбільших інвестиційних раундів серед альт-м’ясних компаній в Ізраїлі.

Заснована у 2018 році, компанія відома своїм альтернативним м’ясом преміум-класу, яке створене завдяки поєднанню низки технологічних рішень, включаючи матеріалознавство, штучний інтелект та 3d-друк.

Сьогодні пропозиції Redefine Meat можна знайти в більш ніж 200 ресторанах Ізраїлю, а також в елітних закладах Німеччини, Нідерландів та Великобританії, серед яких мережа ресторанів шеф-кухаря Michelin Марко П’єрра Вайта.

Продукція компанії також поставляється у їдальні технологічних гігантів, таких як Facebook та Google.

«Ми інтенсивно працюємо над реалізацією бачення створення великої всесвітньої м’ясної компанії, використовуючи передові технології, а не тварин», — заявив Ешчар Бен-Шітріт, співзасновник і генеральний директор Redefine Meat.

Нещодавно компанія найняла Едвіна Барка та Адріана Сагмана, колишніх керівників Nestlé та Unilever відповідно, у рамках своїх глобальних планів розширення.

Це сприятиме пришвидшенню реалізації намірів вивести ізраїльське альт-м’ясо на ринки США та Азії.

Окрім глобальної експансії, частину «свіжих» коштів Redefine Meat збираються витратити на встановлення виробничих ліній в Ізраїлі та Нідерландах.

Джерело: Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без запаху. Для цього зібрану вручну сировину піддали ферментації та перетворили...

У Данії створили екологічну рівноцінну заміну коров’ячому молоку — з сої, рису, вівса та мигдалю

Повністю веганська альтернатива містить такий же склад білка, кальцію, вітамінів В2, В12 та D, що й коров’яче молоко, з...

Кур’єр на батарейці. Доставка роботами та дронами зростатиме на 30% щороку

Обсяг глобального ринку роботів (включаючи дрони та автономні наземні засоби), які працюють на останній милі доставки, до 2027 року...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

В магазинах з’явиться лосось із спіруліни — він копчений та містить 40% білка

Компанія SimpliiGood, яка спеціалізується на продуктах із мікроводоростей, анонсувала...

Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18...

Доходи із відходів. Упаковка з авокадо збільшує термін зберігання продуктів

Упаковка включатиме бар’єрні етикетки та антиоксидантні добавки, які захищатимуть...

Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером...

Вибір редактора
В продовження теми