Ізраїльський виробник інвестував мільйони у виробництво жуйок з пребіотиками із фруктів та овочів

TopGum Industries інвестувала $30 млн у будівництво нового власного заводу з виробництва жувальних харчових добавок.

Будівництво об’єкта площею 11 тис. квадратних метрів вже розпочато. Очікується, що новий завод, котрий повністю запрацює до середини 2023 року, збільшить виробничі потужності компанії втричі.

Будівництво знаходиться поряд з існуючим виробничим комплексом TopGum Industries на півдні Ізраїлю.

«Компанія працює над кількома проєктами, орієнтованими на функціональність жувальних добавок. Крім того, ми знаходимося в процесі провадження такої форми випуску на нові ринки з іншими вимогами регулювання», — коментує Амічай Бар-Нір, головний виконавчий директор TopGum.

Наразі, основні напрямки розвитку підприємства включають покращення смакових якостей, збільшення доз активних інгредієнтів та подовження терміну придатності.

Виробники планують додати «спеціальні інгредієнти», які не можна було запровадити з наявною інфраструктурою

Серед можливостей нового виробництва буде повна заміна доданого цукру за рахунок пребіотичних волокон фруктів та овочів.

На новому підприємстві будуть використовуватися автоматизовані системи та робототехніка на всій виробничій лінії.

TopGum Industries кажуть, що технологія відповідатиме вимогам Управління з контролю якості продуктів харчування та медикаментів США (FDA) та Австралійського управління терапевтичних товарів (TGA).

«Новий завод дозволить нам задовольнити попит міжнародних клієнтів», — додав Амічай Бар-Нір.

До речі, раніше компанія уже запустийла інноваційну лінійку веганських жуйок без доданного цукру.

Слід відмітити, що жувальна форма випуску набирає популярності серед споживачів. Так, нещодавно Vitux спільно з Amway випустили омега-3 у формі жуйки.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Питна формула. Херсонська компанія робить амарантові вершки за технологією гідроудару

Тетяна Осипенко, керівник компанії, розповіла newfood.ua: на ці лінійки дали позитивні висновки Міністерство охорони здоров’я та науково-дослідні установи Національної...

Стартап, що вирощує молоко в лабораторії, зібрав десятки мільйонів інвестицій з усього світу

Раунд знаменує собою одне з найбільших капіталовкладень у секторі клітинного сільського господарства Азії на сьогоднішній день.Топовий інвестор стартапу —...

Сировина для рослинних крабів, м’яса та пластику: як стартапи використовують найменших жителів океану

Різноманітна група фотосинтезувальних організмів стала основою для виготовлення барвників, харчових добавок, добавок омега-3, рослинної риби та м’яса, крабів, котлет,...

Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue Туомас Кукконен, який є колишнім генеральним директором фінської вівсяної компанії.Новий...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Ізраїльська Aleph Farms залучила $100 млн на створення лабораторних стейків

Aleph Farms базується в Ізраїлі. У компанії заявляють, що...

Вінницька компанія робить макарони з виноградними кісточками та гарбузом

Макарони «Мак-Вар Екопродукт» — єдині, що визнані МОЗ України...

Вибір редактора
В продовження теми