Ізраїльський виробник інвестував мільйони у виробництво жуйок з пребіотиками із фруктів та овочів

TopGum Industries інвестувала $30 млн у будівництво нового власного заводу з виробництва жувальних харчових добавок.

Будівництво об’єкта площею 11 тис. квадратних метрів вже розпочато. Очікується, що новий завод, котрий повністю запрацює до середини 2023 року, збільшить виробничі потужності компанії втричі.

Будівництво знаходиться поряд з існуючим виробничим комплексом TopGum Industries на півдні Ізраїлю.

«Компанія працює над кількома проєктами, орієнтованими на функціональність жувальних добавок. Крім того, ми знаходимося в процесі провадження такої форми випуску на нові ринки з іншими вимогами регулювання», — коментує Амічай Бар-Нір, головний виконавчий директор TopGum.

Наразі, основні напрямки розвитку підприємства включають покращення смакових якостей, збільшення доз активних інгредієнтів та подовження терміну придатності.

Виробники планують додати «спеціальні інгредієнти», які не можна було запровадити з наявною інфраструктурою

Серед можливостей нового виробництва буде повна заміна доданого цукру за рахунок пребіотичних волокон фруктів та овочів.

На новому підприємстві будуть використовуватися автоматизовані системи та робототехніка на всій виробничій лінії.

TopGum Industries кажуть, що технологія відповідатиме вимогам Управління з контролю якості продуктів харчування та медикаментів США (FDA) та Австралійського управління терапевтичних товарів (TGA).

«Новий завод дозволить нам задовольнити попит міжнародних клієнтів», — додав Амічай Бар-Нір.

До речі, раніше компанія уже запустийла інноваційну лінійку веганських жуйок без доданного цукру.

Слід відмітити, що жувальна форма випуску набирає популярності серед споживачів. Так, нещодавно Vitux спільно з Amway випустили омега-3 у формі жуйки.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Львівська майстерня створює морозиво із борщу. Весь прибуток іде на дрони

“Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все – у морозиві!”,...

Kalyus Winery створює вино із найдавніших виноградних сортів на березі Дністра

У довоєнні часи Kalyus Winery організовувала дегустації вин з легкими закусками на мальовничому березі Дністра. Засновник виноробні Юрій Данилюк...

Корейці за допомогою точного бродіння створили досконалий сир з вівса

Минулого року Armored Fresh залучила $23 млн інвестицій, щоб розширити наявну лінійку популярних закусок в американському стилі.Компанія стверджує, що...

Wallmart анонсував запуск доставки продуктів за допомогою дронів

Програма доставки продуктів харчування і товарів першої необхідності буде запущена спільно з компанією Flytrex, дрони якої вже успішно використовуються...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Стартап планує заробити мільярд на печиві, яке готується 25 секунд

Щоб отримати свіже печиво, заготовки необхідно помістити на короткий...

Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її...

Особистий шеф-кухар Пола Маккартні та Елтона Джона схвалив білок із люпину

Скотт Фіндлі свого часу навчався у Гордона Рамзі та...

Країна, що п’є найбільше кави на душу населення, виростила її в біореакторі

Процес полягає у виробництві недиференційованих кавових клітин (біомаси) у...

Вибір редактора
В продовження теми