Ізраїльський виробник інвестував мільйони у виробництво жуйок з пребіотиками із фруктів та овочів

TopGum Industries інвестувала $30 млн у будівництво нового власного заводу з виробництва жувальних харчових добавок.

Будівництво об’єкта площею 11 тис. квадратних метрів вже розпочато. Очікується, що новий завод, котрий повністю запрацює до середини 2023 року, збільшить виробничі потужності компанії втричі.

Будівництво знаходиться поряд з існуючим виробничим комплексом TopGum Industries на півдні Ізраїлю.

«Компанія працює над кількома проєктами, орієнтованими на функціональність жувальних добавок. Крім того, ми знаходимося в процесі провадження такої форми випуску на нові ринки з іншими вимогами регулювання», — коментує Амічай Бар-Нір, головний виконавчий директор TopGum.

Наразі, основні напрямки розвитку підприємства включають покращення смакових якостей, збільшення доз активних інгредієнтів та подовження терміну придатності.

Виробники планують додати «спеціальні інгредієнти», які не можна було запровадити з наявною інфраструктурою

Серед можливостей нового виробництва буде повна заміна доданого цукру за рахунок пребіотичних волокон фруктів та овочів.

На новому підприємстві будуть використовуватися автоматизовані системи та робототехніка на всій виробничій лінії.

TopGum Industries кажуть, що технологія відповідатиме вимогам Управління з контролю якості продуктів харчування та медикаментів США (FDA) та Австралійського управління терапевтичних товарів (TGA).

«Новий завод дозволить нам задовольнити попит міжнародних клієнтів», — додав Амічай Бар-Нір.

До речі, раніше компанія уже запустийла інноваційну лінійку веганських жуйок без доданного цукру.

Слід відмітити, що жувальна форма випуску набирає популярності серед споживачів. Так, нещодавно Vitux спільно з Amway випустили омега-3 у формі жуйки.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю

«Першою ідеєю було створити більш здорову альтернативу спортивному харчуванню та енергетичним гелям», — підкреслює Біляна Лоундес-Ніколова, засновник і генеральний...

Бельгійський стартап зібрав мільйони на дослідження білків, що роблять несправжню рибу рибою

Стартап з харчових технологій Paleo закрив початковий раунд фінансування у розмірі 2 млн євро ($2,26 млн), зібраний приватними інвесторами.Paleo...

Дієта без яловичини, омарів та молока врятує Землю від апокаліпсису

"Якби кожен на Землі відмовився від м’яса та риби, то це врятувало б довкілля від тисяч тонн вуглецевих викидів",...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить шість нових позицій для тих, хто споживає виключно рослинну їжу.«Ми...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Українська компанія створила із конопель альтернативу м’ясу, яка гальмує старіння

VITEO Hemp працює на кількох заводах у різних областях...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування,...

АВК створила безглютеновий десерт зі зниженою калорійністю

«Ніжний злаковий бісквіт з натуральною вишневою начинкою та делікатною...

Американці першими виростили в лабораторії мармурову свинячу вирізку

Переважна більшість компаній, що вирощують культивоване м’ясо, зосереджуються на...

На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під...

Вибір редактора
В продовження теми