Шоколадний гігант розробив інноваційну упаковку, яка контролюватиме розмір порцій продукту

Cadbury, міжнародний бренд гіганту у світі шоколаду Mondelēz, запустив інноваційну упаковку Twist Wrap для перекусів своєї лінійки Duos.

Упаковка дозволить споживати її вміст невеликими порціями: з’ївши пів плитки шоколаду, її можна легко скрутити за запечатати заново.

Інноваційна упаковка стане стимулом для «кращого контролю порцій» і «розумніших перекусів»

У продажі вона буде доступна уже цього місяця. 

Упаковка виготовлена ​​з використанням технології пам’яті, тож її можна закрутити заново одним поворотом. Це дозволить зберегти свіжий смак, текстуру та форму смаколика.

«Ми вклали багато часу та інвестицій у порційну упаковку, щоб дати споживачам можливість зручніше перекусити, і раді бачити, що про це думають покупці», — каже Келлі Лоуренс, бренд-менеджер Cadbury в Mondelēz International.

За даними Innova Market Insights, 31% споживачів Великобританії вважають зручність продукту пріоритетом для упаковки кондитерських виробів, зокрема шоколаду. 

Запуск Twist Wrap слідує за щорічним звітом Mondelēz International про стан ринку перекусів та дослідженням глобальних споживчих тенденцій. Вони розкривають уявлення про те, як споживачі приймають рішення щодо перекусів.

У Cadbury говорять, що прагнуть допомогти споживачам їсти здоровіші закуски та зосередитися на контролі порцій.

Нагадаємо, раніше ABB Robotics створив упаковку з бамбуку та соломи розкладається за 84 дні і повністю замінює пластик.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Швейцарський стартап виводить на полички веганське м’ясо з відходів виробництва тофу

Раунд очолив Redalpine Venture Partners — технологічний інвестор-початківець із Цюриха. Деталі фінансування поки не розголошуються.Заснована цього року, компанія Luya...

Сумчани варять для ЗСУ сири у благородній плісняві та загортають у екологічну упаковку

“Ми знайшли однодумців, які дають сировину. Це молоко екстра-ґатунку, що раніше поставляли для виробництва дитячого харчування”, – йдеться у...

«Продуктами року» 2022 споживачі назвали рослинний чеддер та котлети із грибів

«Це найбільша нагорода за інноваційні продукти, яку обирають споживачі. Вона служить еталоном для прогнозування головних інтересів і тенденцій на...

Спадкоємець м’ясного бізнесу продав компанію, й інвестує в лабораторне м’ясо

Дукчевіч розповідає, що його сім’я продала компанію у 2019 році, під час пандемії COVID-19. Покупцем виступила Entrepreneurial Equity Partners,...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі...

Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої

Перетворити відходи виробництва оливкової олії на комерційні продукти взявся...

У світі росте попит на протеїн із грибів — скоро майже $4 млрд. Дослідження

У період 2023-2029 рр. темпи приросту ринку складатимуть 7,6%...

Зірка «Форсажу» створив енергетик з амазонських ягід та отримав на них мільйони

«Це — надзвичайно інноваційна компанія, яка продовжує рости», —...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під...

Вибір редактора
В продовження теми