Австралійські підприємці-вегани запустили перший у світі сервіс з доставки рослинної їжі

Веган-підприємці Лара Янг і Сьюзен Маккарті запустили в Австралії онлайн-платформу веганської їжі VEats.

Завдяки сервісу користувачі можуть ознайомитись з місцевими підприємствами, які пропонують принаймні три веганські страви, забронювати столик або оформити доставку чи самовивіз.

VEats розпочав свій пілотний запуск в Сіднеї та вже містить 690 місць, де можна поласувати веганською їжею.

«Ми сподіваємося продемонструвати найкращу рослинну їжу, яку може запропонувати місто і змінити відношення до такої їжі у повсякденному житті», — пояснила Лара Янг.

Стартап об’єднав зусилля з компанією Bamford Capital, яка керує альтернативними активами, щоб просувати проєкт далі.

В найближчих планах розробників вихід на веганські те вегетаріанські ринки в Мельбурні, Перті та Квінсленді в Австралії.

Далі планується розширення у Великобританії, починаючи з Брайтона і Лондона.

Нова послуга вже отримала схвалення серед австралійців. «Добре мати платформу, якій я довіряю і знаю, що вона повністю підходить для веганів», — прокоментував ді-джей і продюсер Tigerlily.

Подібна бізнес-модель — це чудове рішення не лише для споживачів, а й для підприємств, кажуть розробники.

Для ресторанів це можливість налагодити новий сервіс з мінімальними витратами.

А тим часом, сервіси для корисної їжі стають більш популярними. Так, українці створили мобільний додаток, який визначає рівень безпечності продуктів харчування.

Джерело: Plant Based News, VEats

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Києві з’явився бар, де в йогурт додають ром

У «Вогнику» радять спробувати коктейль Before Breakfast – із ромом, настояним на кокосі, лаймовим фрешем і журавлиною: це такий...

Стартап розробив макарони для схуднення із рідкісної японської рослини

У продукті немає жиру, глютену чи цукру, лише – корінь японської рослини конжаку (її ще називають конняку, «диявольський язик»,...

Українські виробники їжі можуть отримати до 3,3 млн грн на просування за кордоном

Українські компанії можуть отримати близько 30 грантів на суму від $35 000 до $90 000. Грантова програма відкрита для того,...

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods, яка нещодавно отримала в США дозвіл на комерційні продажі свого...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при...

Пеппероні для робота. Domino’s офіційно запускає безпілотну доставку піци

Відтепер покупці, які роблять замовлення на веб-сайті Domino's, самі...

Вибір редактора
В продовження теми