Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    З рослини зі спаржевих виготовили лінійку слабоалкогольних столових вин

    Американський бренд напоїв на основі агави Rancho La Gloria випустив нову лінійку слабоалкогольних столових вин з чотирма фруктовими смаками.

    AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави преміум-класу, доповнене натуральними фруктовими смаками.

    Напій роблять із 100% нектару блакитної агави, котрий застосовують для дистиляції текіли. Далі підсолоджують сиропом тієї ж агави, що використовується в процесі ферментації.

    Rancho La Gloria AgaVida

    Перед розливом у пляшки, воно наповнюють фруктами преміум класу, що забезпечує легке пиття та освіжаючий смак.

    «З AgaVida ми маємо можливість представити споживачам категорію напоїв за допомогою ароматного, але доступного вина», — сказав Рассел Стенлі, виконавчий директор дистриб’ютора бренду.

    Столове вино з вмістом алкоголю 5% містить всього 80 калорій на порцію та представлене у чотирьох варіантах.

    AgaVida Strawberry наповнене полуницею з ароматом фруктової терпкості.

    Mango має смак тропічних фруктів з балансом яскравої солодкості агави.

    Peach — нагадує соковитий персик з легкою кислотністю.

    Green Apple — ідеально поєднує солодкість блакитної агави з ароматом хрустких, соковитих зелених яблук.

    Rancho La Gloria AgaVida можна придбати у США в мережі супермаркетів Walmart за ціною $12,99 за пляшку, об’ємом 750 мл.

    Виробники обіцяють, що нова лінійка до кінця цього року з’явиться в інших роздрібних магазинах по всій країні.

    Нагадаємо, крафтова виноробня під Києвом BIOLOGIST створює унікальні вина, які рекомендують у Лондоні.

    Джерело: PR Newswire

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Аргентинський стартап робить яскраві барвники з ниткоподібних грибів. Раніше для цього мололи комах

    Стартап використовує ниткоподібні гриби, які можуть виробляти специфічні кольори при подачі недорогої сировини у біореакторах.Гриби виділяють пігмент в середовищі,...

    В Іспанії будують гігантський завод з виробництва м’яса із клітин

    Дочірня компанія JBS BioTech Foods почала будівництво в Іспанії свого першого комерційного заводу з виробництва лабораторного м’яса. Будівництво очікувано...

    Стартап, що друкує лабораторний жир та карпаччо, оголосив про будівництво заводу

    Компанія Mea Tech має намір створити експериментальний завод попередньо для виготовлення культивованого курячого жиру для бельгійської компанії Pease of...

    Роботи-магазини “за викликом” запрацюють у 2025-му. Всі покупки – через смартфон

    Автономний магазин Haven буде доступний для роздрібних партнерів, починаючи з 2025 року.На відміну від існуючих на ринку мобільних кіосків...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

    У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

    Може вас зацікавити

    Священник пече на Хмельниччині хліб з тризубами та ремонтує машини для ЗСУ

    Тарас Хом'юк став священником у 2010 році, та займався...

    Стартап випускає блакитні напої з водоростями, якими харчуються астронавти

    Напій, який випускається в бляшанках, багатий антиоксидантами та має...

    Вибір редактора
    В продовження теми