AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави преміум-класу, доповнене натуральними фруктовими смаками.
Напій роблять із 100% нектару блакитної агави, котрий застосовують для дистиляції текіли. Далі підсолоджують сиропом тієї ж агави, що використовується в процесі ферментації.
Перед розливом у пляшки, воно наповнюють фруктами преміум класу, що забезпечує легке пиття та освіжаючий смак.
«З AgaVida ми маємо можливість представити споживачам категорію напоїв за допомогою ароматного, але доступного вина», — сказав Рассел Стенлі, виконавчий директор дистриб’ютора бренду.
Столове вино з вмістом алкоголю 5% містить всього 80 калорій на порцію та представлене у чотирьох варіантах.
AgaVida Strawberry наповнене полуницею з ароматом фруктової терпкості.
Mango має смак тропічних фруктів з балансом яскравої солодкості агави.
Peach — нагадує соковитий персик з легкою кислотністю.
Green Apple — ідеально поєднує солодкість блакитної агави з ароматом хрустких, соковитих зелених яблук.
Rancho La Gloria AgaVida можна придбати у США в мережі супермаркетів Walmart за ціною $12,99 за пляшку, об’ємом 750 мл.
Виробники обіцяють, що нова лінійка до кінця цього року з’явиться в інших роздрібних магазинах по всій країні.
Нагадаємо, крафтова виноробня під Києвом BIOLOGIST створює унікальні вина, які рекомендують у Лондоні.
Джерело: PR Newswire