Ковбаса, що знімає стрес — британці розробили інноваційну їжу за стандартами Michelin

Veganly Deli, виробник рослинної їжі для гурманів у Великобританії, використовує суперпродукти для створення веганських страв з високим вмістом білка.

У асортименті Veganly Deli — делікатеси з високим вмістом білка та безмолочні сири, виготовлені за стандартами якості Мішлен

Таким чином компанія робить свій внесок у розвиток мейнстріму рослинної їжі.

Британський виробник створив для гурманів різноманітні ковбаси, правильний сир брі, пряний паштет н’дуджа та фуа-гра. Весь асортимент веганський і 100% натуральний — без рафінованого цукру, добавок або загусників.

Що робить пропозицію Veganly Deli унікальною, так це використання харчових суперфудів та білкових порошків. 

Замість стандартного борошна Veganly Deli використовує суміш органічного конопляного, рисового і гарбузового протеїну, що підвищує вміст білка та якість продукту. 

Різне м’ясо в асортименті британської компанії містить різний доданий суперфуд — від баобаба або лукуми до аюрведичної готу-коли, яка, як стверджується, знімає тривогу та стрес.

У Veganly Deli стверджують, що виробляють найчистіші, повністю натуральні веганські продукти на ринку, водночас активно сприяючи зменшенню викидів CO2. 

«Ми пишаємося тим, що є частиною революції у сегменті рослинної їжі, і співпрацюємо з Vegan Friendly, щоб зробити її масовою», — зазначили у Veganly Deli.

Нагадаємо, раніше свою рослинну ковбасу представив Beyond Meat.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою оліями», — кажуть виробники.Стартап уже отримав перші інвестиції у розмірі...

Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні

Нещодавно в Україні оголосили про створення справжнього інкубатора для інноваційних проєктів у харчовій промисловості — foodtech-кластеру VOLIA, який включатиме...

Технологічний стартап з доставки їжі залучив півмільярда доларів інвестицій

Як повідомив Мікі Куусі, генеральний директор та співзасновник компанії, кошти будуть інвестовані у співробітників, технології та ринки присутності.Wolt ще...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та жуйки і пропонують їх широкому колу споживачів.Новий жувальний формат спрямований...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Розслабили м’язи. Культивоване м’ясо схвалять у Європі щонайменше за три роки

Оскільки, клітинне м'ясо та жир є новими продуктами харчування,...

Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб”...

Вибір редактора
В продовження теми