Ковбаса, що знімає стрес — британці розробили інноваційну їжу за стандартами Michelin

Veganly Deli, виробник рослинної їжі для гурманів у Великобританії, використовує суперпродукти для створення веганських страв з високим вмістом білка.

У асортименті Veganly Deli — делікатеси з високим вмістом білка та безмолочні сири, виготовлені за стандартами якості Мішлен

Таким чином компанія робить свій внесок у розвиток мейнстріму рослинної їжі.

Британський виробник створив для гурманів різноманітні ковбаси, правильний сир брі, пряний паштет н’дуджа та фуа-гра. Весь асортимент веганський і 100% натуральний — без рафінованого цукру, добавок або загусників.

Що робить пропозицію Veganly Deli унікальною, так це використання харчових суперфудів та білкових порошків. 

Замість стандартного борошна Veganly Deli використовує суміш органічного конопляного, рисового і гарбузового протеїну, що підвищує вміст білка та якість продукту. 

Різне м’ясо в асортименті британської компанії містить різний доданий суперфуд — від баобаба або лукуми до аюрведичної готу-коли, яка, як стверджується, знімає тривогу та стрес.

У Veganly Deli стверджують, що виробляють найчистіші, повністю натуральні веганські продукти на ринку, водночас активно сприяючи зменшенню викидів CO2. 

«Ми пишаємося тим, що є частиною революції у сегменті рослинної їжі, і співпрацюємо з Vegan Friendly, щоб зробити її масовою», — зазначили у Veganly Deli.

Нагадаємо, раніше свою рослинну ковбасу представив Beyond Meat.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до кліматичних змін видів шоколаду.Досліджуючи різноманіття роду Theobroma, вчені виявили нові...

У Нідерландах вирощуватимуть чорну ікру в лабораторії, щоб врятувати білугу від вимирання

Вчені з Wageningen University & Research (WUR) та голландського стартапу Geneus Biotech щойно створили нове науково-дослідницьке партнерство для розробки...

Молекулярний веганський мед почнуть продавати в Європі з наступного року

Інноваційний продукт американського виробництва просуватиме на новому ринку виробник органічних продуктів Narayan Foods. Зараз продукція компанії представлена в більш...

Веганська Nutella стане доступною з нового року

З січня 2025 року новий продукт з'явиться на полицях супермаркетів Італії, Бельгії та Франції. Основна зміна у рецепті полягає в...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Може вас зацікавити

Американці вперше виростили в лабораторії рибу, яку неможливо було виростити на фермі

Щоб поділитися досягненням зі світом команда стартапу навіть провела...

Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом...

Британці створили рослине молоко третього покоління

Йоркширський бренд Mighty Drinks, найбільш відомий своїм веганським гороховим...

Китайці навчилися друкувати фрикадельки з лабораторного м’яса у промислових масштабах

Вчені запевняють, що створили «клітинну фабрику», яка може виробляти...

Вибір редактора
В продовження теми