Aмериканці створили напій, який відновлює пошкоджений кишківник та захищає дихальні шляхи

Каліфорнійський виробник добавок Nouri увійшов у категорію функціональних напоїв, розробивши лінійку Inner Immune.

Спочатку Nouri вивели на ринок Inner Immune у вигляді порошку, який достатньо було просто змішати з водою.

Проте, Керолайн Бекман, засновниця і генеральний директор компанії, вирішила створити готовий до вживання напій з тими ж функціональними властивостями.

Оскільки понад 70% імунних клітин знаходиться в кишечнику, напій розробили на основі інгредієнтів, який зміцнює ці клітини: імунобіотик (або «постбіотик»), пребіотичні волокна, необхідні щоденні вітаміни та деякі специфічні інгредієнти, такі як L-глютамін, котрий сприяє відновленню пошкодженої оболонки кишківника.

Готовий до вживання Inner Immune не містить цукру та калорій

Слід відзначити, що напій містить Immuno-LP20 — «хорошу бактерію», що сприяє зменшенню частоти та тяжкості захворювань верхніх дихальних шляхів.

Бактерія не руйнується травним соком, як у випадку з іншими напоями подібно до комбучі, що підвищує загальну ефективність імубоіотика.

Завдяки стійкості Immuno-LP2, Inner Immune гарно витримує несприятливі зовнішні умови зберігання без зменшення функціональних властивостей самого напою.

«Імунітет в пляшці» представлений у трьох смаках: цедра апельсина, лимон з ожиною та кавун з лаймом, на сайті компанії за ціною $35 за упаковку з 12 банок.

Нагадаємо, американська компанія VidaCap створила перші грибні жуйки для покращення імунітету.

Джерело: Food Navigator-USA

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Хліб з поживністю м’яса: пекарі експериментують з інноваційним борошном

Основною метою співпраці є використання високопротеїнового борошна на основі дріжджів, яке Equii розробила за допомогою передових наукових досліджень та...

На відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн

Програму грантової допомоги запустила міжнародна організація Save the Children у співпраці з Центром Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку.Завдяки програмі...

Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком

Новинкою сезону стали фаршировані равлики з грибним соусом, які можна знайти у відділах "Лавка Традицій". Цей продукт пропонується для самостійного...

СМАК ПЕРЕМОГИ. Повний рейтинг інноваційних харчових компаній України – 2024

NEWFOOD.UA — портал про нові харчові технології, склав перший в Україні Рейтинг «ТОП-25 інноваційних харчових компаній». У список переможців...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в...

Розробник, що виростив із гену мамонта доісторичне м’ясо, представляє інший унікальний продукт

Vow створює культивоване м’ясо із клітин рідкісних японських перепелів...

Стартап екс-чемпіона Формули-1 по випуску екологічних шоколадок отримав мільйони венчурних інвестицій

Раунд очолила люксембурзька компанія DLF Venture. У фінансуванні взяли...

Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців...

У 900-літньому монастирі Ґрімберґен відкрили інноваційну пивоварню та ресторан

Ультрасучасна броварня абатства Ґрімберґен повертає мистецтво пивоваріння до його...

Вибір редактора
В продовження теми