Aмериканці створили напій, який відновлює пошкоджений кишківник та захищає дихальні шляхи

Каліфорнійський виробник добавок Nouri увійшов у категорію функціональних напоїв, розробивши лінійку Inner Immune.

Спочатку Nouri вивели на ринок Inner Immune у вигляді порошку, який достатньо було просто змішати з водою.

Проте, Керолайн Бекман, засновниця і генеральний директор компанії, вирішила створити готовий до вживання напій з тими ж функціональними властивостями.

Оскільки понад 70% імунних клітин знаходиться в кишечнику, напій розробили на основі інгредієнтів, який зміцнює ці клітини: імунобіотик (або «постбіотик»), пребіотичні волокна, необхідні щоденні вітаміни та деякі специфічні інгредієнти, такі як L-глютамін, котрий сприяє відновленню пошкодженої оболонки кишківника.

Готовий до вживання Inner Immune не містить цукру та калорій

Слід відзначити, що напій містить Immuno-LP20 — «хорошу бактерію», що сприяє зменшенню частоти та тяжкості захворювань верхніх дихальних шляхів.

Бактерія не руйнується травним соком, як у випадку з іншими напоями подібно до комбучі, що підвищує загальну ефективність імубоіотика.

Завдяки стійкості Immuno-LP2, Inner Immune гарно витримує несприятливі зовнішні умови зберігання без зменшення функціональних властивостей самого напою.

«Імунітет в пляшці» представлений у трьох смаках: цедра апельсина, лимон з ожиною та кавун з лаймом, на сайті компанії за ціною $35 за упаковку з 12 банок.

Нагадаємо, американська компанія VidaCap створила перші грибні жуйки для покращення імунітету.

Джерело: Food Navigator-USA

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Не Ахмад: Clipper Teas випустили заспокійливий чай із коноплі та священного базиліку

Асортимент представлений двома різновидами чаю: конопляний та імбирно-конопляний. «Clipper Organic Karma Mama Hemp» містить у своєму складі насіння конопель, ромашку,...

Перший в Україні онлайн-супермаркет збільшив оборот в 15 разів і планує вихід за кордон

Foodex24 створив IT-бізнесмен із Запоріжжя Владислав Савченко — засновник компанії Powercode та президент Європейської асоціації програмної інженерії.Онлайн-супермаркет з’явився на...

Віце-президент Google та один з продовольчих гігантів інвестували у протеїн із ряски

Кошти підуть на будівництво першого комерційного заводу, який запустять наступного року. Групу інвесторів, яку привабила ідея виробництва інноваційного продукту, очолила...

Собаку з’їли: корейський стартап виростив яловичий стейк за ціною традиційного м’яса

FBS — це суміш, видобута з крові плодів, вирізаних із вагітних корів. Містить «коктейль із білків», що робить його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Mitsubishi разом з ізраїльським стартапом годуватиме японців клітинними стейками

Mitsubishi доєдналася до просування футуристичної страви, адже її харчовий...

Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу

Кілька років тому найбільш вдалими інноваціями в ресторанному бізнесі...

У ковбасі майбутнього м’ясо замінять на цвіркунів. Продати допоможе маркетинг

Про це розповідає Аарон Т. Досі, доктор філософії, президент,...

Український бренд виготовляє молоко для покращення пам’яті — із вівса та гречки

Гречане молоко Green Smile є 100% рослинним напоєм, який...

Відомий шеф-кухар Спайк Мендельсон інвестує в кокосові креветки

Спайк Мендельсон є власником ресторану PLNT Burger, що наразі...

Вибір редактора
В продовження теми