Aмериканці створили напій, який відновлює пошкоджений кишківник та захищає дихальні шляхи

Каліфорнійський виробник добавок Nouri увійшов у категорію функціональних напоїв, розробивши лінійку Inner Immune.

Спочатку Nouri вивели на ринок Inner Immune у вигляді порошку, який достатньо було просто змішати з водою.

Проте, Керолайн Бекман, засновниця і генеральний директор компанії, вирішила створити готовий до вживання напій з тими ж функціональними властивостями.

Оскільки понад 70% імунних клітин знаходиться в кишечнику, напій розробили на основі інгредієнтів, який зміцнює ці клітини: імунобіотик (або «постбіотик»), пребіотичні волокна, необхідні щоденні вітаміни та деякі специфічні інгредієнти, такі як L-глютамін, котрий сприяє відновленню пошкодженої оболонки кишківника.

Готовий до вживання Inner Immune не містить цукру та калорій

Слід відзначити, що напій містить Immuno-LP20 — «хорошу бактерію», що сприяє зменшенню частоти та тяжкості захворювань верхніх дихальних шляхів.

Бактерія не руйнується травним соком, як у випадку з іншими напоями подібно до комбучі, що підвищує загальну ефективність імубоіотика.

Завдяки стійкості Immuno-LP2, Inner Immune гарно витримує несприятливі зовнішні умови зберігання без зменшення функціональних властивостей самого напою.

«Імунітет в пляшці» представлений у трьох смаках: цедра апельсина, лимон з ожиною та кавун з лаймом, на сайті компанії за ціною $35 за упаковку з 12 банок.

Нагадаємо, американська компанія VidaCap створила перші грибні жуйки для покращення імунітету.

Джерело: Food Navigator-USA

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У квітні стартують продажі хот-догів з копченим гороховим «м’ясом»

Продукт подвійно коптиться з використанням кленової деревної тріски та з поєднанням пари і сухого тепла. Він має таку ж...

Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані та 14 днів за звичайних умов навколишнього середовища.З додаванням алкоголю...

Британці створили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію

У магнієвій воді використовується унікальна формула компанії, TripleMg, що включає три різні типи магнію: цитрат, треонат та гліцинат магнію.Всі...

Колишній фіндиректор Kraftz Heinz створив вівсяне молоко, корисне для серця

Бренд розробив колишній фінансовий директор Kraftz Heinz Indonesia під час пандемії Covid-19. Ключовим елементом успіху Oatside він називає підхід...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на...

Стартап змусив картоплю виробляти яйця. Підійдуть для випічки та морозива

PoLoPo прагне отримати регуляторне схвалення для технології, яка перетворює...

Рослинні яйця з квасолі та вівса витіснять справжні з тарілок індійських споживачів

Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш...

Німецький стартап перший у світі за допомогою точного бродіння створив шоколад без какао-бобів

QOA застосовує технологію точного бродіння, що дозволяє відтворити склад...

Green Monday із Гонконгу створила із вівса веганське морозиво

Морозиво мочі буде подаватися в кафе та пропонується під...

Вибір редактора
В продовження теми