Карамелізована цибуля замість бекону: британська мережа супермаркетів дебютувала з 50 веганськими продуктами

Британська мережа супермаркетів Morrisons запустила власний бренд Plant Revolution з повністю веганським асортиментом.

Бренд дебютував відразу з 50 продуктами: від сендвічів у форматі to go до готових страв і десертів.

Plant Revolution була натхненна існуючими клієнтами Morrisons, які просили більше веганських варіантів. Вони говорили, що так було легше прийняти рослинну дієту. 

Morrisons націлений як на веганів, так і на всеїдних споживачів

Січень став ідеальним часом для запуску Plant Revolution, говорять представники мережі.

«Ми хочемо, щоб наші клієнти отримували задоволення від правильного харчування, незалежно від того, якої дієти вони дотримуються, – сказала Емілі Белл, бренд-менеджер Plant Revolution Morrisons. – Для тих, хто їсть рослинну їжу кілька разів на тиждень, повноцінних флексітаріанців і виключно веганів, наш новий асортимент Plant Revolution пропонує сміливі та захоплюючі смаки».

Новий асортимент буде конкурувати з іншими супермаркетами «великої четвірки» Великобританії — Tesco, Sainsbury’s і Asda. 

Усі вони мають свої власний відбірний асортимент веганської їжі. Тому щоб бути більш конкурентним, Morrisons запропонує і бюджетні варіанти.

Веганський бренд має широкий смаковий профіль. Каррі з горіхом пенанг, безм’ясні страви, а також карамелізована цибуля та аранчіні — лише короткий список того, що чекає на британських споживачів.

Основою більшості продуктів є соєвий білок

Нагадаємо, гіганти ресторанної індустрії також стартували 2022 рік з веганським меню.

Джерело: Morrisons, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Glovo купує у Delivery Hero відразу три бренди в шести країнах

Вказані придбання обійдуться компанії в $208 млн. Угода є помітно симетричною торішній, коли Delivery Hero виклала $272 млн за...

Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит на веганську їжу в країні. Згідно досліджень аналітиків, продажі альтернативного...

На перше лабораторне м’ясо в ресторані шикуються черги попри преміальні ціни

Культивовані м’ясні продукти обох компаній доступні лише у преміальному сегменті громадського харчування: культивована курка культивоване м'ясо– в Bar Crenn...

Coca-Cola об’єдналася з виробником спирту, щоб вийти у сегмент алкогольних коктейлів

Fresca — це гібрид коктейля-міксера, безалкогольного напою та газованої води без цукру та з нульовою калорійністю.  Fresca Mixed матиме широкий...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Американці «зварили» білок з мікроба, що живе в кишечнику горил

Ферментація не є новою розробкою, цей процес вдало використовується...

Шоколад із грибами замість цукру ввійшов у десятку найкращих снеків

Для цього Macalat додав у шоколадні плитки особливий інгредієнт...

Вибір редактора
В продовження теми