Карамелізована цибуля замість бекону: британська мережа супермаркетів дебютувала з 50 веганськими продуктами

Британська мережа супермаркетів Morrisons запустила власний бренд Plant Revolution з повністю веганським асортиментом.

Бренд дебютував відразу з 50 продуктами: від сендвічів у форматі to go до готових страв і десертів.

Plant Revolution була натхненна існуючими клієнтами Morrisons, які просили більше веганських варіантів. Вони говорили, що так було легше прийняти рослинну дієту. 

Morrisons націлений як на веганів, так і на всеїдних споживачів

Січень став ідеальним часом для запуску Plant Revolution, говорять представники мережі.

«Ми хочемо, щоб наші клієнти отримували задоволення від правильного харчування, незалежно від того, якої дієти вони дотримуються, – сказала Емілі Белл, бренд-менеджер Plant Revolution Morrisons. – Для тих, хто їсть рослинну їжу кілька разів на тиждень, повноцінних флексітаріанців і виключно веганів, наш новий асортимент Plant Revolution пропонує сміливі та захоплюючі смаки».

Новий асортимент буде конкурувати з іншими супермаркетами «великої четвірки» Великобританії — Tesco, Sainsbury’s і Asda. 

Усі вони мають свої власний відбірний асортимент веганської їжі. Тому щоб бути більш конкурентним, Morrisons запропонує і бюджетні варіанти.

Веганський бренд має широкий смаковий профіль. Каррі з горіхом пенанг, безм’ясні страви, а також карамелізована цибуля та аранчіні — лише короткий список того, що чекає на британських споживачів.

Основою більшості продуктів є соєвий білок

Нагадаємо, гіганти ресторанної індустрії також стартували 2022 рік з веганським меню.

Джерело: Morrisons, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою 165 грамів, які можна нарізати та терти.Він розроблений аналогічно традиційному...

Немолочні ріки. Огляд ринку рослинного молока від NEWFOOD.UA

 Динаміка ринку  Український ринок напоїв на рослинній основі, які за кольором, консистенцією та складом схожі на натуральне молоко, рухається останнім...

Український бренд створює шоколад із інгредієнту для бальзамування мумій

Керобові плитки – це здорова альтернатива традиційному шоколаду, говорять у компанії.Такий смаколик не містить кофеїну, глютену, має низький вміст...

Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються...

Аромат землі та поту: українці готують унікальний сир у попелі

Це — оригінальна інтерпретація рецепта сиру «реблошон» у сучасному...

Це енергійний танець! Продажі PepsiCo «витягнули» енергетики та закуски

Компанія завдячує своїм результатам інноваціям у сфері закусок та...

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів...

Вінницький медобар приборкав бджіл, і тепер створює унікальні медово-ягідні пасти

Вінничани створюють солодкі десерти, поєднуючи натуральні інгредієнти з медом...

Вибір редактора
В продовження теми