Карамелізована цибуля замість бекону: британська мережа супермаркетів дебютувала з 50 веганськими продуктами

Британська мережа супермаркетів Morrisons запустила власний бренд Plant Revolution з повністю веганським асортиментом.

Бренд дебютував відразу з 50 продуктами: від сендвічів у форматі to go до готових страв і десертів.

Plant Revolution була натхненна існуючими клієнтами Morrisons, які просили більше веганських варіантів. Вони говорили, що так було легше прийняти рослинну дієту. 

Morrisons націлений як на веганів, так і на всеїдних споживачів

Січень став ідеальним часом для запуску Plant Revolution, говорять представники мережі.

«Ми хочемо, щоб наші клієнти отримували задоволення від правильного харчування, незалежно від того, якої дієти вони дотримуються, – сказала Емілі Белл, бренд-менеджер Plant Revolution Morrisons. – Для тих, хто їсть рослинну їжу кілька разів на тиждень, повноцінних флексітаріанців і виключно веганів, наш новий асортимент Plant Revolution пропонує сміливі та захоплюючі смаки».

Новий асортимент буде конкурувати з іншими супермаркетами «великої четвірки» Великобританії — Tesco, Sainsbury’s і Asda. 

Усі вони мають свої власний відбірний асортимент веганської їжі. Тому щоб бути більш конкурентним, Morrisons запропонує і бюджетні варіанти.

Веганський бренд має широкий смаковий профіль. Каррі з горіхом пенанг, безм’ясні страви, а також карамелізована цибуля та аранчіні — лише короткий список того, що чекає на британських споживачів.

Основою більшості продуктів є соєвий білок

Нагадаємо, гіганти ресторанної індустрії також стартували 2022 рік з веганським меню.

Джерело: Morrisons, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Зняв вершки. Найбільший у світі виробник вівсяного молока розпочав IPO

Цей крок відбувається на тлі зростаючої популярності «молока без молока», оскільки споживачі віддають все більшу перевагу рослинним продуктам.Згідно з...

Чай, каву та пиво з канабісом — піонери ринку напоїв створили нові продукти

Марк Махоні, досвідчений інвестор з 35-річним досвідом у сегменті “хаотичного стартап-світу напоїв” розповідає, що перш ніж запустити відразу кілька...

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу у сфері харчової робототехніки.Інноваційний ресторан Pizza Hut запрацював на автостоянці...

Ринковий гігант знайшов «проривний» спосіб скоротити вміст цукру у їжі на 30%

Інноваційна технологія базується на процесах ферментації. Компанія називає її справжнім “проривом”. Технологія дозволила скоротити вміст цукру у солоді, молоці та...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Іспанці створили енергетик із священного дерева індіанців

Ключовий інгредієнт напою – листя йерба мате, яке природним...

Виробник чіпсів з канабісом з першої ж спроби отримав мільйони інвестицій

Початковий раунд пройшов під керівництвом Casa Verde Capital, компанії...

Український бренд запустив виробництво йогурту-соусу зі смаком томату, базиліку, огірка та кропу

Молокія запустила виробництво та продаж інноваційного продукту — йогурт&соус,...

Чіповані: 92% відвідувачів ресторанів після вакцинації продовжать замовляти їжу онлайн

Про це свідчать результати дослідження, опубліковані виданням Delivering On...

Вибір редактора
В продовження теми