Цибуля без сліз, яку 30 років розробляв аграрний гігант, почне продаватися у британських супермаркетах

У магазинах Великобританії з 18 січня стартують продажі цибулі, яка не викликає сліз при нарізанні. Таку під брендом Sunions продаватиме компанія Waitrose.

«Цей тип цибулі ідеально підходить для того, щоб прибрати сльози з кухні, а солодкість чудово смакує до різноманітних страв, від салатів до гарячих блюд», – каже Пол Бідвелл, покупець цибулі в Waitrose.

Сорт цибулі Sunions з м’яким смаком розробляли протягом 30 років

Цибуля є одним з найбільш часто використовуваних інгредієнтів, ідеально підходить як основа для більшості страв.

Більшість кухарів мають власні методи запобігання сльозам, які течуть по щоках, щойно вони розрізають цибулину. Нприклад, її замочують в крижаній воді або кладуть у морозильну камеру перед приготуванням.

Існують навіть спеціальні окуляри, щоб протистояти слізному ефекту.

 «Ми розуміємо, наскільки необхідна цибуля без сліз для наших клієнтів, тому раді запустити Sunions на полиці обраних магазинів», — каже Бідвелл.

Sunions була вперше розроблена та запущена в США, чотири роки тому.  Торік кілька іспанських ритейлерів також помітили бренд.

Спочатку над розробкою сорту трудився сільськогосподарський гігант Bayer, тепер він належить хімічній компанії BASF, яка придбала частину насіннєвого та аграрного бізнесу.  

Компанії стверджують, що Sunions не є генетично модифікованим, а продуктом десятиліть схрещування менш гострих штамів цибулі.

Нагадаємо, раніше NEWFOO.MEDIA розповідав, що українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси, зокрема і з цибулею.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американский виробник альтернативного м’яса відкриє свій дослідний центр з тестувальною кухнею в Китаї

Гігант альт-м'ясної промисловості Beyond Meat планує глобальне розширення, відкривши в першій половині 2022 року новий центр досліджень і розробок...

Власник онлайн-ресторану Smilefood Олександр Соколов про кайдзен, власну крипту та майбутнє ринку «‎темних кухонь» 

Після невдалих спроб замовити їжу додому, Олександр Соколов відкрив в Одесі перший в Україні онлайн-ресторан Smilefood. Досвіду в ресторанному...

Компанія, яка вирощуватиме м’ясо качок у космосі, отримала $13 млн гранту

Отримувачами грантів стали стартапи Umami United і IntegriCulture Umami United виробляє яєчні продукти рослинного походження, використовуючи борошно конжаку, гірчак і...

Їстівне покриття вберігає від смітника на 40% більше огірків

Задля мінімізації харчових відходів та зменшення використання пластику, партнери запропонували екологічний пакувальний матеріал, який подовжує термін зберігання свіжих огірків.«Одним...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Американський стартап створив м’ясо із м’якоті фруктів кеш’ю, що завжди йшла у відходи

Це перша компанія в США, яка перетворила волокна фрукта...

Піонер ринку рослинного м’яса випустить стейк, який поверне компанії втрачені мільярди

Новий продукт матиме мінімальний перелік інгредієнтів із високим вмістом...

Українці варять готові супи прямо в пакетах — за технологією з Нідерландів

"Нова кухня" знову почала виробництво супів у Славутичі на...

Кухонний «комбайн»: смарт-сад вирощує обід прямо на кухонному столі

Установка створена на кшталт домашньої кавомашини, де замість капсул...

Фріпси з кавуна та пастила із йогурту: у Рівному варять унікальні фруктові снеки

Засновниця бренду Тетяна Новачук почала варити пастилу ще у...

Вибір редактора
В продовження теми