Цибуля без сліз, яку 30 років розробляв аграрний гігант, почне продаватися у британських супермаркетах

У магазинах Великобританії з 18 січня стартують продажі цибулі, яка не викликає сліз при нарізанні. Таку під брендом Sunions продаватиме компанія Waitrose.

«Цей тип цибулі ідеально підходить для того, щоб прибрати сльози з кухні, а солодкість чудово смакує до різноманітних страв, від салатів до гарячих блюд», – каже Пол Бідвелл, покупець цибулі в Waitrose.

Сорт цибулі Sunions з м’яким смаком розробляли протягом 30 років

Цибуля є одним з найбільш часто використовуваних інгредієнтів, ідеально підходить як основа для більшості страв.

Більшість кухарів мають власні методи запобігання сльозам, які течуть по щоках, щойно вони розрізають цибулину. Нприклад, її замочують в крижаній воді або кладуть у морозильну камеру перед приготуванням.

Існують навіть спеціальні окуляри, щоб протистояти слізному ефекту.

 «Ми розуміємо, наскільки необхідна цибуля без сліз для наших клієнтів, тому раді запустити Sunions на полиці обраних магазинів», — каже Бідвелл.

Sunions була вперше розроблена та запущена в США, чотири роки тому.  Торік кілька іспанських ритейлерів також помітили бренд.

Спочатку над розробкою сорту трудився сільськогосподарський гігант Bayer, тепер він належить хімічній компанії BASF, яка придбала частину насіннєвого та аграрного бізнесу.  

Компанії стверджують, що Sunions не є генетично модифікованим, а продуктом десятиліть схрещування менш гострих штамів цибулі.

Нагадаємо, раніше NEWFOO.MEDIA розповідав, що українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси, зокрема і з цибулею.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кава з лаймом. Концептуаліст Худо про нові ресторани, карантинну доставку та інстаграмну люстру

NEWFOOD поспілкувався зі співзасновником холдингу Андрієм Худо про нові заклади, концепти, страви та постпандемічний ресторанний світ.Нещодавно ви відкрили «‎П’яну...

Стартап створив систему, що опрацьовує мільйони замовлень від різних служб доставки одночасно

Фінансування очолили DST Global Partners та Redpoint Ventures, та існуючі інвестори OMERS Ventures, Newion та Smartfin. Засновники Deliverect також...

«Активовані» чіпси із пророщеного проса – британці створили корисну закуску із простих інгредієнтів

Activated Chips мають на меті «зробити перекус легким» і потурбуватися про здоров’я широкої верстви населення.Пророщене, зібране, перероблене на чіпси...

Американці вперше виростили в лабораторії рибу, яку неможливо було виростити на фермі

Щоб поділитися досягненням зі світом команда стартапу навіть провела дегустацію продукту у своїй лабораторії харчових інновацій у Північній Кароліні.«Розробка...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Моцарела з кокосу — британські розробники створили новий вид веганського сиру

Нова безмолочна пропозиція виготовлена ​​на основі кокосової олії. Альтернативний...

Скандинави питимуть український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами

Цього року компанія прийняла участь у найбільшій скандинавській виставці...

Німці створили платформу, яка дозволить створювати нові види рослинного молока та м’яса за два тижні

Платформа дозволяє ідеям нових продуктів перейти від концепції до...

Mеню доповненої реальності (AR) змінюють зовнішній вигляд їжі, можуть та створити незабутні враження

2024 рік став роком новаторства, культурного злиття та підвищення...

IKEA створила чорну ікру із водоростей

Ікринки Sjörapport є дійсно веганськими, але виглядають і смакують,...

Вибір редактора
В продовження теми