Цибуля без сліз, яку 30 років розробляв аграрний гігант, почне продаватися у британських супермаркетах

У магазинах Великобританії з 18 січня стартують продажі цибулі, яка не викликає сліз при нарізанні. Таку під брендом Sunions продаватиме компанія Waitrose.

«Цей тип цибулі ідеально підходить для того, щоб прибрати сльози з кухні, а солодкість чудово смакує до різноманітних страв, від салатів до гарячих блюд», – каже Пол Бідвелл, покупець цибулі в Waitrose.

Сорт цибулі Sunions з м’яким смаком розробляли протягом 30 років

Цибуля є одним з найбільш часто використовуваних інгредієнтів, ідеально підходить як основа для більшості страв.

Більшість кухарів мають власні методи запобігання сльозам, які течуть по щоках, щойно вони розрізають цибулину. Нприклад, її замочують в крижаній воді або кладуть у морозильну камеру перед приготуванням.

Існують навіть спеціальні окуляри, щоб протистояти слізному ефекту.

 «Ми розуміємо, наскільки необхідна цибуля без сліз для наших клієнтів, тому раді запустити Sunions на полиці обраних магазинів», — каже Бідвелл.

Sunions була вперше розроблена та запущена в США, чотири роки тому.  Торік кілька іспанських ритейлерів також помітили бренд.

Спочатку над розробкою сорту трудився сільськогосподарський гігант Bayer, тепер він належить хімічній компанії BASF, яка придбала частину насіннєвого та аграрного бізнесу.  

Компанії стверджують, що Sunions не є генетично модифікованим, а продуктом десятиліть схрещування менш гострих штамів цибулі.

Нагадаємо, раніше NEWFOO.MEDIA розповідав, що українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси, зокрема і з цибулею.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легендарний кавовий гігант випустив інноваційний енергетик для імунітету

Напій був розроблений через North American Coffee Partnership (NACP), спільне підприємство між Starbucks і PepsiCo для створення кави та...

Австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти

Aquamamma була розроблена провідним австралійським акушером для задоволення потреб у гідратації та електролітах для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні,...

Посміхніться і скажіть «Cheese»: американці розробили сир з коноплею

Американський стартап Grounded Foods, заснований у 2019 р., створив веганський сир з насіння конопель та «потворної» цвітної капусти.На відміну...

Foodtech is the staff of life. How to make bread not only cheap but healthy — со-owner of HD-group Borys Shestopalov

Our company, HD Group, is an expert in the baked goods industry. Seven of our facilities produce around 180,000...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму

Нове дослідження має на меті надати ігровий та інтерактивний...

Що таке індустріальний парк? Навіщо вони потрібні?

Індустріальний/промисловий парк – це територія для промислового розвитку в...

Вибір редактора
В продовження теми