Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Компанія Voyage Foods знайшла спосіб виготовляти каву, какао та навіть шоколад, уникаючи найбільше негативних для навколишнього середовища проблем - вирубки лісів, надмірного споживання води тощо.

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від оригінальних, говорять у компанії.

Веганські продукти виготовляються на основі виноградних кісточок, масла ши, соняшникового шроту, зерна та насіння.

“Якщо ви належите до мільйонів тих, хто любить вершковість і миттєво впізнаваний смак класичної арахісової пасти, але шукаєте щось більш інклюзивне, ви потрапили в потрібне місце”, — говорять у компанії.

Voyage Foods погоджується, що вже існує велика кількість високоякісних, кустарних альтернатив арахісового масла, “але вони, здається, не відповідають тому, що ми знаємо і любимо – класиці, на якій ми виросли”. 

Арахісова паста без арахісу (а отже і без алергенів) отримала найвищий бал за смаком, текстурою, продуктивністю та ціною — майже все, чого можна очікувати від спреду. 

Виробник налаштований дуже оптимістичного щодо свого продукту та очікує, що він стане новим золотим стандартом.

Першою вийде на ринок якраз саме арахісова паста Voyage Foods, вона буде доступна для споживачів уже на початку цього року. 

Шоколад з’явиться у продажі в середині 2022 року, а на каву, ймовірно, доведеться чекати до 2023 року.

Нагадаємо, раніше американці додали у шоколад адаптогенні гриби, щоб підвищити їх користь.

Джерело: Voyage Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції

У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group запустила в Україні нове біотехнологічне виробництво LinkCell, де виготовляє функціональні...

Іспанці створили кошерну «чорну ікру» із японських водоростей

Альтернативу ікрі Eurocaviar винайшла із морських водоростей вакаме та кодіум. «Ми застосовуємо техніку сферифікації, щоб перетворити зелені вакаме, які вважаються...

Тренди foodtech: екологія, персоналізація та конопля

У топ угод за обсягом інвестицій все частіше потрапляють фудтех-стартапи, які відповідають новим запитам з боку споживачів. Серед них:Турбота...

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Український рітейлер навчить підприємців сучасному фудбізнесу. Є гранти

Про це все розкажуть на новому весняному курсі школи...

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61...

Вибір редактора
В продовження теми