Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Компанія Voyage Foods знайшла спосіб виготовляти каву, какао та навіть шоколад, уникаючи найбільше негативних для навколишнього середовища проблем - вирубки лісів, надмірного споживання води тощо.

spot_img

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від оригінальних, говорять у компанії.

Веганські продукти виготовляються на основі виноградних кісточок, масла ши, соняшникового шроту, зерна та насіння.

“Якщо ви належите до мільйонів тих, хто любить вершковість і миттєво впізнаваний смак класичної арахісової пасти, але шукаєте щось більш інклюзивне, ви потрапили в потрібне місце”, — говорять у компанії.

Voyage Foods погоджується, що вже існує велика кількість високоякісних, кустарних альтернатив арахісового масла, “але вони, здається, не відповідають тому, що ми знаємо і любимо – класиці, на якій ми виросли”. 

Арахісова паста без арахісу (а отже і без алергенів) отримала найвищий бал за смаком, текстурою, продуктивністю та ціною — майже все, чого можна очікувати від спреду. 

Виробник налаштований дуже оптимістичного щодо свого продукту та очікує, що він стане новим золотим стандартом.

Першою вийде на ринок якраз саме арахісова паста Voyage Foods, вона буде доступна для споживачів уже на початку цього року. 

Шоколад з’явиться у продажі в середині 2022 року, а на каву, ймовірно, доведеться чекати до 2023 року.

Нагадаємо, раніше американці додали у шоколад адаптогенні гриби, щоб підвищити їх користь.

Джерело: Voyage Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Олена Обабкова, засновниця бренду Kombucha Live: «Наші початкові інвестиції окупилися в перший же рік роботи»

Як розповіла для newfood.ua засновниця бренду Олена Обабкова, Kombucha Live постійно експериментує з асортиментом.«У нас є основні 6 смаків,...

Тренди ресторанного бізнесу: ТОП трендів 2022 року

Незважаючи на те, яким важким минулий рік став для ресторанної галузі, у 2021 році відкрилося безліч нових закладів; а...

Інвестор шукає 10 стартапів для запуску молочного лабораторного інкубатора

Pascual Innoventures має на меті стати інвестором на початковій стадії для цих стартапів, щоб надалі тісно співпрацювати з ними Оскільки...

Фермери створили молоко для покращення розуму

Молоко містить стандартних 12 основних поживних речовин, як і інша лінійка продуктів Organic Valley. Щоб зробити його більш корисним,...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить...

Вибір редактора
В продовження теми