Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Компанія Voyage Foods знайшла спосіб виготовляти каву, какао та навіть шоколад, уникаючи найбільше негативних для навколишнього середовища проблем - вирубки лісів, надмірного споживання води тощо.

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від оригінальних, говорять у компанії.

Веганські продукти виготовляються на основі виноградних кісточок, масла ши, соняшникового шроту, зерна та насіння.

“Якщо ви належите до мільйонів тих, хто любить вершковість і миттєво впізнаваний смак класичної арахісової пасти, але шукаєте щось більш інклюзивне, ви потрапили в потрібне місце”, — говорять у компанії.

Voyage Foods погоджується, що вже існує велика кількість високоякісних, кустарних альтернатив арахісового масла, “але вони, здається, не відповідають тому, що ми знаємо і любимо – класиці, на якій ми виросли”. 

Арахісова паста без арахісу (а отже і без алергенів) отримала найвищий бал за смаком, текстурою, продуктивністю та ціною — майже все, чого можна очікувати від спреду. 

Виробник налаштований дуже оптимістичного щодо свого продукту та очікує, що він стане новим золотим стандартом.

Першою вийде на ринок якраз саме арахісова паста Voyage Foods, вона буде доступна для споживачів уже на початку цього року. 

Шоколад з’явиться у продажі в середині 2022 року, а на каву, ймовірно, доведеться чекати до 2023 року.

Нагадаємо, раніше американці додали у шоколад адаптогенні гриби, щоб підвищити їх користь.

Джерело: Voyage Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гігант молочного ринку переводить великий завод в Канаді на сою та кокос

Виробництво та пакування рідкого молока на виробничих потужностях в Онтаріо компанія припинить до 30 вересня.«Ми постійно стежимо за споживачем...

Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.Відслідковуючи, як змінюється...

Насіння отруйного дерева допомагає кинути палити. Дослідження

Тобто рослини можуть бути не лише найкращою основою дієти, але й допомагати у відмові від куріння, говорять дослідники з...

Ринок сухих сніданків зросте на третину. В тренді — беззернові та протеїнові

До 2025 року показник досягне $75,44 млрд.У лондонській аналітичній компанії GlobalData пояснюють, що категорія готових сніданків зросла через сплеск...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Після вуличної шаурми «король курятини» йде у віртуальні ресторани

Для цього МХП інвестував у Food tech cтартап Foodz...

Корпорація «Біосфера» та McDonald’s розпочали співпрацю у напрямку рециклінгу

Корпорація «Біосфера» та McDonald’s розпочали співпрацю у напрямку рециклінгу....

Інноваційний стартап створив аналог м’ясного соку з червоних мікроводоростей

Стартап Yemoja, що займається розробкою морських інгредієнтів, розробив продукт,...

Технології переробки відходів: методи переробки та інноваційне обладнання

Вторинними називають ресурси, які після первинного використання можуть бути...

Масло для веганів: на Кіпрі побудують завод з виробництва горохового жиру

Ключовим продуктом компанії є Fatrix — інноваційний жир на...

Вибір редактора
В продовження теми