Кава за відбитком пальця: два гіганти відкрили першу кав’ярню без касирів

Два гіганти з Сіетла, Starbucks та Amazon об’єднали власні сили та створили справжню кав’ярню без касирів.

Перший заклад відкрили у Нью-Йорку. Тут дійсно ніхто не заважає випити чашку кави. 

У новому магазині Pickup використовується технологія Amazon Just Walk Out.

Це система, яка включає різноманітні інновації комп’ютерний зір та технології “Інтернету речей”, а також систему ручного сканування з біоаутентифікацією Amazon One.

Ось як це працює: клієнт робить замовлення через додаток Starbucks і перевіряє його статус на цифровому екрані. Коли кава готова, її можна забрати безпосередньо у бариста. 

У кав’ярні Pickup також є міні-магазин із закусками та ланчами, зона відпочинку

Доступ як до магазину, так і до лаунжу надається за допомогою одноразового коду з додатка Amazon Go, використання кредитної картки або реєстрації через систему ідентифікації рук Amazon One. Після автентифікації клієнти можуть додавати товари у свій кошик, а плата буде стягнута, коли вони залишать кав’ярню.

Подібний лаунж дещо відрізняється від звичайного формату магазину Starbucks. Тут є окремі кабіни поряд зі стандартними столами та стільцями. Кожна кабінка оснащена USB-портами та розетками.

Протягом цього року компанії планують відкрити щонайменше ще два таких заклади.

Другий буде розташований у будівлі New York Times. 

Нагадаємо, раніше Amazon взявся створити розумний холодильник, який перевіряє придатність їжі і поповнює запаси.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мохіто із моцарели. Відходи сироваріння переробили на 80-градусний спирт

Таким шляхом пішла компанія Wheyward Spirit. Вона була заснована для того, щоб створювати алкогольні напої із вторинної сировини.«Головна річ,...

Українцям допоможуть перетворити ідеї інноваційної їжі на бізнес

Go To Business — програма, яка допоможе українцям розвивати та реалізовувати унікальні підприємницькі ідеї.Програма складається з двох буткемпів тривалістю...

Стартап із Барселони виростив у лабораторії жири, які роблять альтернативне м’ясо соковитим

Місія Cubiq Foods – замінити звичайні насичені жири, такі як кокосова олія. Додані жири використовуються у культивованих та рослинних аналогах,...

Інвестори вклали $3 млрд у вітчизняний харчопром

Харчова промисловість увійшла до нечисленної групи галузей з найкращими перспективами подальшого зростання і залучення іноземних інвестицій. Такими є результати...

Канадці випустили дитячі коктейлі, які покращують здоров’я та надають енергію

Нові Ready-to-Drink Kids Shakes доступні у двох популярних смаках — шоколад і ваніль.  Коктейлі створені спеціально для дітей до 13...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Може вас зацікавити

Burger King поклала у сендвічі рослинні котлети від гіганта веганського ринку

Цей крок відбувся після нещодавнього запуску двох додаткових пунктів...

Інноваційний шоколад для веганів містить горіхи замість масла, цикорій та дуже багато фруктів

Зі слів виробника, «все потрібно було переробити до дрібниць»,...

Вибір редактора
В продовження теми