Інноваційний холодильник знищує бактерії, щоб подовжити термін зберігання їжі

Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.

Розумна система зберігання продуктів Uvera має базовий блок, який вакуумуватиме контейнери, щоб продовжити термін служби їжі, що зберігається в пристрої. 

Однак, те, що відрізняє обладнання Uvera від решти інших, — це використання ультрафіолетового світла.

За словами генерального директора Uvera Асрара Дамдама, UVC вбиває бактерії, що допомагає продовжити термін зберігання та приготувати їжу.

«УФ-світло створює стерилізоване середовище», — ділиться Дамрам

Світло знищує віруси та бактерії, такі як COVID-19, сальмонела, E.coli та H1N1. 

«Отже, лише ультрафіолетове світло може продовжити термін придатності їжі. Але тепер ми поєднуємо вакуумування, щоб ще більше збільшити термін зберігання», — додав він.

За словами Дамдама, компанія почне пропонувати пристрій для зберігання їжі Uvera через краудфандингову кампанію в березні 2022 року. 

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав, що штучний інтелект Snapchat сканує їжу в холодильнику та радить, що приготувати на обід, а Amazon створює власний інноваційний холодильник, який би використовував машинний зір для моніторингу продуктів харчування всередині та автоматично поповнював запаси через інтернет-магазин.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці вивели на ринок преміальний сорт меду, який вбиває збудників тифу та загоює рани

Запущена The True Honey Co пропозиція Rare Harveast містить 2050 мг метилгоксаль (MGO). MGO – це інгредієнт меду манука,...

Сінгапурські вчені знайшли заміну яйцям для майонезу у відходах пивоварень

Він не містить у складі традиційних яєць чи молочних продуктів. При цьому попередні висновки показують, що емульгатор може замінити...

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели. Тоді вона варила сири за італійською технологією на власній кухні....

Ізраїльська компанія створила веганський майонез на основі нуту

Нейтральний смак нуту дозволяє широко застосовувати його ізолят у харчовій промисловості. Створений ChickP, він містить 90% білка та не...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

В Ісландії печуть хліб на геотермальних джерелах: закопують у пісок та чекають 24 години

Повітря пахне сіркою, а крізь чорний пісок пробивається гаряча...

McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв...

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61...

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й...

Сінгапурський стартап перетворить відходи соєвого молока на рослинне м’ясо

Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається...

Вибір редактора
В продовження теми