Інноваційний холодильник знищує бактерії, щоб подовжити термін зберігання їжі

Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.

Розумна система зберігання продуктів Uvera має базовий блок, який вакуумуватиме контейнери, щоб продовжити термін служби їжі, що зберігається в пристрої. 

Однак, те, що відрізняє обладнання Uvera від решти інших, — це використання ультрафіолетового світла.

За словами генерального директора Uvera Асрара Дамдама, UVC вбиває бактерії, що допомагає продовжити термін зберігання та приготувати їжу.

«УФ-світло створює стерилізоване середовище», — ділиться Дамрам

Світло знищує віруси та бактерії, такі як COVID-19, сальмонела, E.coli та H1N1. 

«Отже, лише ультрафіолетове світло може продовжити термін придатності їжі. Але тепер ми поєднуємо вакуумування, щоб ще більше збільшити термін зберігання», — додав він.

За словами Дамдама, компанія почне пропонувати пристрій для зберігання їжі Uvera через краудфандингову кампанію в березні 2022 року. 

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав, що штучний інтелект Snapchat сканує їжу в холодильнику та радить, що приготувати на обід, а Amazon створює власний інноваційний холодильник, який би використовував машинний зір для моніторингу продуктів харчування всередині та автоматично поповнював запаси через інтернет-магазин.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які перетворюють галактозу і лактозу молока в глюкозу за допомогою ферментації»,...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій і розвитку клітинного сільського господарства. Для участі у майже п’ятирічному проєкті...

Клімат-контроль: кожна коробка крекерів видаляє парникові гази з повітря

Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками У компанії стверджують, що саме завдяки їхній технології виготовлення та співпраці з...

Легендарна Nutella нарешті стане продуктом для веганів. Що всередині?

Рослинна версія культової шоколадно-горіхової пасти з’явиться в Італії цієї осені Таке оголошення компанія зробила в рік святкування 60-річчя легендарного продукту.В...

Український виробник корисних солодощів Green Leaf вийшов на ринок США

Green Leaf — виробник стевії та корисних солодощів, що належить засновнику інвесткомпанії Dragon Capital Томашу Фіалі — демонструє понад...

У «Сільпо» випустили прищіпку до сюрстремінга

Сюрстремінг — ферментований оселедець зі Швеції, відомий у всьому світі сильним запахом і специфічним смаком. Для шведів — це...

Молокія випустила новинки — айран білий та айран паприка-чилі

Айран — це освіжаючий кисломолочний напій. Його склад: йогурт, закваска, вода та сіль. Він містить пробіотики, чудово освіжає в...

В Україні запрацював найбільший завод із виробництва замороженої здоби

Інвестиції в проєкт склали 400 мільйонів гривень. Виробничий майданчик BFI придбала у вересні 2024 року, а вже в травні...

Може вас зацікавити

Ветерани отримають відшкодування на власну справу. Профінансовано 160 заявок

Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір,...

Молокія розширила безлактозну лінійку — кисломолочним сиром

Як і вся продукція Молокія, кисломолочний безлактозний сир виготовлений...

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які...

Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена

Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів...

Замінить 100 млн пакетів: В упаковку із водоростей інвестували 24 млн євро

Отримані кошти допоможуть компанії розширити виробничі потужності, збільшити асортимент...

Вибір редактора
В продовження теми