Інноваційний холодильник знищує бактерії, щоб подовжити термін зберігання їжі

Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.

Розумна система зберігання продуктів Uvera має базовий блок, який вакуумуватиме контейнери, щоб продовжити термін служби їжі, що зберігається в пристрої. 

Однак, те, що відрізняє обладнання Uvera від решти інших, — це використання ультрафіолетового світла.

За словами генерального директора Uvera Асрара Дамдама, UVC вбиває бактерії, що допомагає продовжити термін зберігання та приготувати їжу.

«УФ-світло створює стерилізоване середовище», — ділиться Дамрам

Світло знищує віруси та бактерії, такі як COVID-19, сальмонела, E.coli та H1N1. 

«Отже, лише ультрафіолетове світло може продовжити термін придатності їжі. Але тепер ми поєднуємо вакуумування, щоб ще більше збільшити термін зберігання», — додав він.

За словами Дамдама, компанія почне пропонувати пристрій для зберігання їжі Uvera через краудфандингову кампанію в березні 2022 року. 

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав, що штучний інтелект Snapchat сканує їжу в холодильнику та радить, що приготувати на обід, а Amazon створює власний інноваційний холодильник, який би використовував машинний зір для моніторингу продуктів харчування всередині та автоматично поповнював запаси через інтернет-магазин.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник м’яса із найбільшого деревного фрукта зібрав $23 млн, щоб розширити продажі

Провідний американський бренд веганських заморожених продуктів Jack & Annie's закрив раунд фінансування серії В на суму $23 млн.У раунді...

Стартап створив із апельсинової шкірки замінники олії та яєць

Мінімально оброблені інгредієнти забезпечують в'язкість, гелеутворення, емульгування та стабільність текстури готової їжі. Виготовлені з переробленої цитрусової шкіри, вони отримали екологічні...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний салат, шматочки та спред.На їх розробку пішло більше року та...

Український бренд ліпить пельмені з м’ясом із буряку та ламінарії

"Ми розклали м’ясо на компоненти та заново зібрали, використовуючи рослинні аналоги", – йдеться на сайті бренду.Основними інгредієнтами продуктів Meet...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Безалкогольне червоне вино з відтінком дуба стало напоєм року

«Це найкраще червоне безалкогольне вино, яке куштували судді. Вино...

Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska

Ukraine follows the global trends, and several companies have...

Heinz виготовить справжній космічний кетчуп з марсіанських помідорів

Версія томатів Marz, вирощена умовах температури, води та грунту,...

Nestlé та Starbucks розлили каву у пляшки, щоб вийти на нові ринки

«Завдяки нашим планам розширення кави RTD, Nestlé продовжуватиме розвивати...

В Нідерландах новорічне пиво варять з ялинкових голок

В Нідерландах знайшли застосування ялинкам після новорічних свят. Місцева...

Вибір редактора
В продовження теми