Стартап з Ізраїлю створив балакучого робота-бармена зі штучним інтелектом

Стартап з Ізраїлю GKI Group створив балакучого робота-бармена зі штучним інтелектом. Бармена звати Сесілія, і вона може не тільки налити напій, але й підтримати розмову.

GKI Group продемонструвала свою розробку на американській виставці CES 2022, а до цього випробувала у справжніх польових умовах — на корпоративних заходах.

Сесілія — це комбінація голосового помічника та анімованого комп’ютерного аватара — інтерфейсу для робота-бармена

Коли клієнт замовляє напій, його зустрічає бармен, який приймає замовлення за допомогою голосових команд.

Сесілія може подавати до 120 напоїв на годину (за умови, що клієнти не вступають у тривалі розмови), її зріст понад 2 метри, а сам автомат у нижній частині може зберігати до 70 літрів напоїв.

У певному сенсі поєднання голосового помічника з роботом-барменом є логічною еволюцією автоматизації приготування напоїв. Кожен, хто замовляв напій у хорошого бармена, знає, що дружня розмова є частиною посадової інструкції. 

Навряд чи Сесілія зможе поспівчувати, що у вас було невдале побачення. Принаймні поки що. Але не важко уявити майбутнє, де дуже балакучі роботи спілкуватимуться з тими, хто прийшов до бару.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що LoveCaf, стартап із Великобританії, розробив роботизовані автомати з продажу свіжозвареної кави. Щоб налагодити випуск машин стартап запустив кампанію по збору коштів на kickstarter.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні шоти на рослинній основі, кожен з яких створений для підтримки...

Комахи замість рису, молока та бананів: британський ресторан подає унікальні страви

Британці отримали можливість споживати у їжу комах після схвалення відповідної перехідної домовленості парламентом кілька років тому. Першою мережею супермаркетів,...

В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком створює ефект світіння за звичайних умов, без застосування ультрафіолету.За словами...

Світовий бренд створив інноваційні суміші для насичення організму водою

Продукт доступний  у трьох смаках: лимон-лайм, зелений виноград і білий персик.Сай Чалуваді, віцепрезидент відділу досліджень і розробок Liquid IV,...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Швейцарці створили із рідкісних яблук добавку проти старіння

«Для харчових продуктів це досить нова технологія. Захоплююче бачити,...

Пластична операція. Українці виготовили пакети із кукурудзяного крохмалю

Компанія розпочала діяльність у лютому 2018 року – коли...

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз...

Інвестиції у foodtech: більше вливають у доставку, на черзі штучне молоко

Сума інвестицій збільшилася в порівнянні з аналогічним періодом 2019...

Естонський стартап створив перше у світі молоко із насіння соняшнику

Ця інновація відповідає вимогам сучасного ринку щодо екологічності та...

Вибір редактора
В продовження теми