Солодка карамель з маринованою рибою: виробник консервів створив унікальні протеїнові закуски

Американський виробник рибних консервів Bumble Bee Seafood створив протеїнові рибні закуски незвичних смаків.

Снеки мають зручний формат, і солодкий та солоний смаки. 

Нові набори закусок від Bumble Bee Seafood поєднують маринований тунець для гурманів зі смачними кустарними крекерами, а також солодку карамель.

Для смаку додають оливкову олію, пікатний лимон, м’який халапеньо або оливкову олію та чорний перець.

Із упаковки зручно їсти на ходу, снекові набори призначені для портативного обіду чи перекусу в дорозі чи вдома. 

Завдяки поживним інгредієнтам, які входять до комплектів, Bumble Bee Prime Protein On the Run містить до 17 грамів білка.

Набори Protein on the Run доступні в трьох комбінаціях смаків і створені з тунця, виловленого в дикій природі. 

“Вживання достатньої кількості високоякісного протеїну допоможе вам залишатися ситими довше, допомагає зміцнювати і нарощувати м’язи і підтримувати здоров’я кісток”, — говорить виробник.

До того ж, споживання тунця допоможе виконувати рекомендації дієтологів щодо норми вживання морепродуктів — принаймні двічі на тиждень.

До речі, це та кількість, яку зараз з’їдають менше 20% американців.

Набори Bumble Bee Prime Protein on the Run можна знайти на роздрібних полицях багатьох мереж: Albertsons, ACME, Brookshire Brothers, Food Market, Foodtown, Hannaford, Harris Teeter, Key Foods, Publix, Raley’s, Safeway, Schnucks, Southeastern Grocers і Woodman’s Markets.

Нагадаємо, раніше компанія Finless Foods, піонер в галузі виробництва культивованих морепродуктів, готується випустити на ринок свою першу асортиментну позицію — рослинний тунець.

Джерела: Bumble Bee Seafoods, Рreparedfoods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створив у лабораторії справжнє грудне молоко. На розробку пішло менше року

Інноваційний продукт має у своєму профілі макроелементи, тип і пропорції яких відповідають грудному молоку людини. У ньому міститься необхідна...

Розробник, що виростив із гену мамонта доісторичне м’ясо, представляє інший унікальний продукт

Vow створює культивоване м’ясо із клітин рідкісних японських перепелів Coturnix japonica.Продукт вирощують без застосування суперечливої ​​фетальної бичачої сироватки та...

Мільйон літрів молока без корів — німці будують гігантський завод

Головна мета проєкту — зробити культивоване молоко доступним за ціною, порівнянною з традиційним, що допоможе зменшити екологічний слід молочної...

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році разом з Жоелем Доре, експертом з мікробіотехніки Національного інституту агрономічних...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Стартап створив у лабораторії справжнє грудне молоко. На розробку пішло менше року

Інноваційний продукт має у своєму профілі макроелементи, тип і...

18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з...

Стартап створив із мікроорганізмів їстівні штрих-коди

Канадська компанія Index Biosystems винайшла спосіб поєднати унікальне програмне...

Ізраїльський стартап привіз у Європу 3D-стейки із картоплі та борошна

Досі стейк можна було скуштувати у ресторанах понад дев'яти...

Смачні і соковиті креветки тепер штампують із крохмалю, ламінарії та пшениці

Пропозицій на ринку стає дійсно багато, і вони набувають...

Вибір редактора
В продовження теми