Всесвітньо відомий бренд запускає перше в історії пиво Сонця – з вітаміном D

Всесвітньо відомий бренд Corona запускає Sunbrew 0,0% – перше в світі безалкогольне пиво з вітаміном D.

Sunbrew дебютує в Канаді цього місяця, пізніше цього року з’явиться у Великобританії, а потім на інших ключових ринках Європи, Південної Америки та Азії.

Інноваційне пиво ​​містить 30% добової норми вітаміну D (відповідно до канадських рекомендацій), і містить 60 калорій на порцію 330 мл. 

Sunbrew виготовляється шляхом вилучення спирту з Corona Extra, а потім змішування безалкогольного пива з вітаміном D і натуральними ароматизаторами.

«Як бренд, який народився на пляжі, Corona в усьому, що ми робимо, тяжіє до природи. Ми віримо, що на вулиці люди найліпше розслабляються. Поніжитися на сонці – одна з речей, які люди найбільше люблять на природі, і бренд Corona завжди впроваджує інновації, щоб нагадувати їм про це відчуття», – сказав Феліпе Амбра, глобальний віце-президент Corona.

Використання вітаміну D в процесі пивоваріння означало подолання численних проблем, додав Бред Вівер, глобальний віце-президент з інноваційних досліджень і розробок AB InBev.

«Це було нелегко, оскільки вітамін D чутливий до кисню та світла і важкорозчинний у воді. Але завдяки постійним інвестиціям в інновації, дослідження та розробки, наша команда змогла створити єдине у світі безалкогольне пиво з вітаміном D, що надає унікальні можливості на ринку», – додав він.

Щоб підтримати запуск Sunbrew 0,0%, Corona готує креативну кампанію, яка відобразить насолоду від «Sunshine, Anytime»: знята на незайманому пляжі в Коста-Ріці, щоб відобразити життя на свіжому повітрі та енергію сонця.

Нагадаємо, раніше створили безалкогольне пиво з хмелю та кави.

Джерела: Corona, Beveragedaily

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі хочуть ще більше альтернатив. Так для задоволення споживчого попиту компанія...

Аромат землі та поту: українці готують унікальний сир у попелі

Це — оригінальна інтерпретація рецепта сиру «реблошон» у сучасному відтворенні, говорять у мануфактурі.Сир під назвою «Алтинчіз Ред» створюється за...

Стартап змусив картоплю виробляти яйця. Підійдуть для випічки та морозива

PoLoPo прагне отримати регуляторне схвалення для технології, яка перетворює картоплю на “фабрики” з виробництва яєчних білків Очікується, що процес схвалення...

Європейські компанії об’єднуються, щоб здешевити вирощування морепродуктів в лабораторії

Здешевлення поживного середовища, яке займає основну частку собівартості альтернативного білку (від 50 до 90%), є метою обох компаній у...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Компанія Ді Капріо планує запустити завод по вирощуванню лабораторних стейків

Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65...

Kalyus Winery створює вино із найдавніших виноградних сортів на березі Дністра

У довоєнні часи Kalyus Winery організовувала дегустації вин з...

Ядерна ікра. Британці першими виростили чорну ікру у лабораторії

Exmoor Caviar відома світу як ферма по вирощуванню ікри...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у...

Вибір редактора
В продовження теми