Всесвітньо відомий бренд запускає перше в історії пиво Сонця – з вітаміном D

Всесвітньо відомий бренд Corona запускає Sunbrew 0,0% – перше в світі безалкогольне пиво з вітаміном D.

Sunbrew дебютує в Канаді цього місяця, пізніше цього року з’явиться у Великобританії, а потім на інших ключових ринках Європи, Південної Америки та Азії.

Інноваційне пиво ​​містить 30% добової норми вітаміну D (відповідно до канадських рекомендацій), і містить 60 калорій на порцію 330 мл. 

Sunbrew виготовляється шляхом вилучення спирту з Corona Extra, а потім змішування безалкогольного пива з вітаміном D і натуральними ароматизаторами.

«Як бренд, який народився на пляжі, Corona в усьому, що ми робимо, тяжіє до природи. Ми віримо, що на вулиці люди найліпше розслабляються. Поніжитися на сонці – одна з речей, які люди найбільше люблять на природі, і бренд Corona завжди впроваджує інновації, щоб нагадувати їм про це відчуття», – сказав Феліпе Амбра, глобальний віце-президент Corona.

Використання вітаміну D в процесі пивоваріння означало подолання численних проблем, додав Бред Вівер, глобальний віце-президент з інноваційних досліджень і розробок AB InBev.

«Це було нелегко, оскільки вітамін D чутливий до кисню та світла і важкорозчинний у воді. Але завдяки постійним інвестиціям в інновації, дослідження та розробки, наша команда змогла створити єдине у світі безалкогольне пиво з вітаміном D, що надає унікальні можливості на ринку», – додав він.

Щоб підтримати запуск Sunbrew 0,0%, Corona готує креативну кампанію, яка відобразить насолоду від «Sunshine, Anytime»: знята на незайманому пляжі в Коста-Ріці, щоб відобразити життя на свіжому повітрі та енергію сонця.

Нагадаємо, раніше створили безалкогольне пиво з хмелю та кави.

Джерела: Corona, Beveragedaily

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів для оптимально збалансованого продукту», — повідомив Себастьян Рейкерс, співзасновник та...

Голландці виростили золоті водорості на м’ясо. На 40% — це чистий білок

Водорость практично без зелених пігментів вдалося виростити у природних умовах. Як і зелена хлорела, вона містить 40% білка, включає всі...

Коктейлі з самогоном — новий напій «народного» бренду, що працював з зірками кантрі-музики

Sugarlands Distilling Company — це ремісничий спиртзавод, чия продукція, включаючи самогон, ром, вершкові лікери та житній віскі відзначені нагородами,...

Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.Свій продукт...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Тунець із сочевиці, крабові палички з водоростей — нові тренди foodtech

Багато хто чув про рослинне м'ясо, але настав час...

В Нідерландах новорічне пиво варять з ялинкових голок

В Нідерландах знайшли застосування ялинкам після новорічних свят. Місцева...

Екстрачорний шоколад АВК першим в Україні отримав міжнародну веганську ліцензію V-Label

Екстрачорний шоколад АВК тепер офіційно рекомендовано для людей, які...

Іспанці створили енергетик із священного дерева індіанців

Ключовий інгредієнт напою – листя йерба мате, яке природним...

Кейтеринговий гігант запускає робота для друку рослинних гамбургерів

Розгортання робота шеф-кухаря SavorEat знаменує собою перше впровадження технології...

Вибір редактора
В продовження теми