Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

Українська громада в Абу-Дабі зустрічатиме Святвечір за українськими традиціями: з борщем, пампухами, голубцями та кутею.

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island Resort, котрий з урахуванням заходів безпеки в умовах пандемії може вмістити 220 відвідувачів.

Напередодні кухарі готелю вчилися готувати українські страви, повідомив Євгеній Семенов, координатор громади.

Меню, яке пропонуватиме 6 січня ресторан White у Jumeirah at Saadiyat Island Resort окрім традиційного ресторанного International Buffet, включатиме українські різдвяні страви.

Можна буде поласувати кутею, пісним борщем, капусняком, вінегретом, варениками з картоплею, голубцями, пампухами, узваром, соліннями тощо.

Вартість святкової вечері для українців становитиме 928 грн з дорослого і 464 грн з дитини, віком від 4 до 12 років. Це вдвічі нижче за вартість звичайної вечері в цьому закладі.

Для того, щоб отримати «спеціальну ціну», під час резервування столика потрібно зазначити, що відвідувачі належать до української громади.

Євгеній Семенов запропонував прийти на Святвечір у вишиванках та запросити іноземних гостей.

Зарезервувати столик можна до 19:00 5 січня та важливо вказати кількість дорослих і дітей. Проте, відвідувачів прийматимуть до 22:30 6 січня.

«Відзначаймо Святвечір великою українською родиною в Абу-Дабі як щороку разом навіть в умовах пандемії!», — закликав Семенов на сторінці Facebook.

Джерело: Укрінформ, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Попереджає рак та діабет: ринковий гігант заробить більше мільярда на інноваційній рослинній їжі

Одна з найбільших у світі харчових компаній опирається на науку про кишечник У компанії акцентують, що харчові волокна та ферментована...

Вегетаріанство – система збалансованого харчування: переваги та недоліки. Чи корисно буде вегетаріанцем?

Збалансоване правильне харчування є основою здорового способу життя та збереження здоров'я протягом багатьох років. Поняття «правильне харчування» у кожного...

В Ісландії печуть хліб на геотермальних джерелах: закопують у пісок та чекають 24 години

Повітря пахне сіркою, а крізь чорний пісок пробивається гаряча вода. Саме так виглядає чи не найбільш екологічна пекарня у...

Данський постачальник інгредієнтів створив «надбілок» — він формує м’язи та лікує

Новий Lacprodan BLG-100 — це чистий інгредієнт бета-лактоглобуліну (BLG), виготовлений за новою запатентованою технологією поділу.Він містить на 45% більше...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман....

Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання...

Вибір редактора
В продовження теми