Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

Українська громада в Абу-Дабі зустрічатиме Святвечір за українськими традиціями: з борщем, пампухами, голубцями та кутею.

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island Resort, котрий з урахуванням заходів безпеки в умовах пандемії може вмістити 220 відвідувачів.

Напередодні кухарі готелю вчилися готувати українські страви, повідомив Євгеній Семенов, координатор громади.

Меню, яке пропонуватиме 6 січня ресторан White у Jumeirah at Saadiyat Island Resort окрім традиційного ресторанного International Buffet, включатиме українські різдвяні страви.

Можна буде поласувати кутею, пісним борщем, капусняком, вінегретом, варениками з картоплею, голубцями, пампухами, узваром, соліннями тощо.

Вартість святкової вечері для українців становитиме 928 грн з дорослого і 464 грн з дитини, віком від 4 до 12 років. Це вдвічі нижче за вартість звичайної вечері в цьому закладі.

Для того, щоб отримати «спеціальну ціну», під час резервування столика потрібно зазначити, що відвідувачі належать до української громади.

Євгеній Семенов запропонував прийти на Святвечір у вишиванках та запросити іноземних гостей.

Зарезервувати столик можна до 19:00 5 січня та важливо вказати кількість дорослих і дітей. Проте, відвідувачів прийматимуть до 22:30 6 січня.

«Відзначаймо Святвечір великою українською родиною в Абу-Дабі як щороку разом навіть в умовах пандемії!», — закликав Семенов на сторінці Facebook.

Джерело: Укрінформ, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Amazon створює розумний холодильник, який перевіряє придатність їжі і поповнює запаси

Ініціативу під назвою Project Pulse очолює відділ фізичного магазину компанії – та сама група, яка розробила Amazon Go (міні-супермаркети,...

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося в найочікуваніші харчові тренди, які захопили світове бачення цього року...

Лабораторне м’ясо стане пріоритетом у продовольчій системі США — уряд виділяє $1 млрд

Заява Aleph Farms з’явилася відразу після того, як адміністрація США зобов’язалася виділити $1 млрд на зниження цін на м’ясо...

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла зі спроби розвивати зелений туризм та дати відвідувачам щось унікальне...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Італійський бренд спортивного харчування створив каву у стіках. Її можна пити відразу і будь-де

Запатентована формула кавового стіка енергетично заміняє чашку кави з...

$2,5 млрд в національну економіку: Ізраїль стає центром світового foodtech

Згідно зі звітом Ізраїльського управлінням інновацій (IIA), Всесвітнього економічного...

Відразу кілька світових брендів перейдуть на паперові пляшки у рамках масштабних тестувань

Співпраця розпочалась у травні минулого року з розробки формованого...

В Україні мелють конопляне та макове борошно, яке знижує ризик серцевих захворювань

Макове борошно виготовляють з очищеного і знежиреного маку. Так...

Вибір редактора
В продовження теми