Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

Українська громада в Абу-Дабі зустрічатиме Святвечір за українськими традиціями: з борщем, пампухами, голубцями та кутею.

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island Resort, котрий з урахуванням заходів безпеки в умовах пандемії може вмістити 220 відвідувачів.

Напередодні кухарі готелю вчилися готувати українські страви, повідомив Євгеній Семенов, координатор громади.

Меню, яке пропонуватиме 6 січня ресторан White у Jumeirah at Saadiyat Island Resort окрім традиційного ресторанного International Buffet, включатиме українські різдвяні страви.

Можна буде поласувати кутею, пісним борщем, капусняком, вінегретом, варениками з картоплею, голубцями, пампухами, узваром, соліннями тощо.

Вартість святкової вечері для українців становитиме 928 грн з дорослого і 464 грн з дитини, віком від 4 до 12 років. Це вдвічі нижче за вартість звичайної вечері в цьому закладі.

Для того, щоб отримати «спеціальну ціну», під час резервування столика потрібно зазначити, що відвідувачі належать до української громади.

Євгеній Семенов запропонував прийти на Святвечір у вишиванках та запросити іноземних гостей.

Зарезервувати столик можна до 19:00 5 січня та важливо вказати кількість дорослих і дітей. Проте, відвідувачів прийматимуть до 22:30 6 січня.

«Відзначаймо Святвечір великою українською родиною в Абу-Дабі як щороку разом навіть в умовах пандемії!», — закликав Семенов на сторінці Facebook.

Джерело: Укрінформ, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Дві найбільш технологічні компанії світу інвестують в роботів, які ходитимуть за продуктами

Ця новина співпала з не менш цікавою подією: Tesla презентувала попередній огляд робота-гуманоїда Optimus.Після презентації генеральний директор Tesla Ілон...

Компанія МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

Мʼясні сомельє відрізняють ритейл МХП від інших мереж і дають споживачеві більше, ніж гарне обслуговування. Це не просто продавці,...

Італійський бренд спортивного харчування створив каву у стіках. Її можна пити відразу і будь-де

Запатентована формула кавового стіка енергетично заміняє чашку кави з кав’ярні, проте її можна випити на ходу і будь-де, як...

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили продукт за 74-річним рецептом своєї бабусі Вілли.   Під час розробки вівсяного...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Може вас зацікавити

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а...

Next Egg: японці створили ідеальний веганський омлет за секретним рецептом.

Стартап поки що не розголошує всіх інгредієнтів, з яких...

Бекон із яблук, картоплі та кленового сиропу переміг натуральне м’ясо у всесвітньому конкурсі

М’ясо рослинного походження було визнано кращим порівняно з тваринним...

Ізраїльський стартап навчився вирощувати тилапію у лабораторії

Зараз компанія створює банк генетичних клітин риби, використовуючи свою...

Європейські компанії об’єднуються, щоб здешевити вирощування морепродуктів в лабораторії

Здешевлення поживного середовища, яке займає основну частку собівартості альтернативного...

Вибір редактора
В продовження теми