Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Виробник натуральних інгредієнтів з екологічно чистої сировини Kroner-Starke створив кремоподібну начинку для кондитерських та хлібобулочних виробів, яка зберігає свою свіжість щонайменше 24 місяці.

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес випікання передбачає використання штучних добавок для збереження текстури та подовження терміну зберігання.

Kroner-Starke замість штучних добавок використали інгредієнт на основі пшеничного крохмалю, який набухає в гарячому стані.

При виробництві «нового крохмалю» попередньо проводять посилене мікробіологічне очищення для створення асептичного середовища.

Готовий крохмаль піддається мікробіологічному аналізу, де перевіряють на вміст широкого спектру потенційних забруднювачів, а сам продукт зберігають його в спеціально пристосовуваних умовах для запобігання перехресному забрудненню.

У разі зберігання в оригінальній упаковці та рекомендованих виробником умовах, термін придатності інгредієнта становить не менше 24 місяців.

«Начинка» поставляється в сухому вигляді, тож в’язкість можна легко регулювати для досягнення необхідної текстури.

Продукт не містить жодних тваринних інгредієнтів, отже його можна використовувати веганам.

Зі слів виробників, він має «преміальні смакові якості» та може застосовуватись у широкому спектрі продуктів харчування, включаючи начинки, соуси заправки або як компонент сумішей для випічки.

Нагадаємо, раніше французи створили порошковий йогурт та кефір, які ідеально підходять для цукерок та випічки.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ринок foodtech у 2020 році: 331 угоди на $8,6 млрд

6 місце: розробник біотехнологій Manus Bio — $ 340 млнManus Bio  — американський розробник передової технології ферментації, призначеної для...

Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім днів Перший продукт компанії надійде в роздрібну торгівлю в 2025 році,...

Наростили м’ясо. Інвестиції в альтернативний білок потроїлися всього за рік

«2020-й став роком прориву для альтернативних білків. Рекордні інвестиції надійшли у всі сегменти галузі», — говорить Керолайн Бушнелл, директор...

Свиняча шкіра з корицею, яблуком та журавлиною — 60-річна компанія підриває ринок сміливими закусками

Лімітована версія закусок Southern Recipe Small Batch продаватиметься обмежений час протягом цієї осені у роздрібних магазинах. 1 упаковка розміром у...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Виробник корисних солодощів Bob Snail запускає нові продукти попри війну

Довгостроковий план Bob Snail – довести частку експорту до...

Європейський Союз дозволив закусувати сараною. На черзі ще дев’ять комах

Сарану додали до списку дозволених продуктів харчування європейців в...

Вибір редактора
В продовження теми