Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес випікання передбачає використання штучних добавок для збереження текстури та подовження терміну зберігання.
Kroner-Starke замість штучних добавок використали інгредієнт на основі пшеничного крохмалю, який набухає в гарячому стані.
При виробництві «нового крохмалю» попередньо проводять посилене мікробіологічне очищення для створення асептичного середовища.
Готовий крохмаль піддається мікробіологічному аналізу, де перевіряють на вміст широкого спектру потенційних забруднювачів, а сам продукт зберігають його в спеціально пристосовуваних умовах для запобігання перехресному забрудненню.
У разі зберігання в оригінальній упаковці та рекомендованих виробником умовах, термін придатності інгредієнта становить не менше 24 місяців.
«Начинка» поставляється в сухому вигляді, тож в’язкість можна легко регулювати для досягнення необхідної текстури.
Продукт не містить жодних тваринних інгредієнтів, отже його можна використовувати веганам.
Зі слів виробників, він має «преміальні смакові якості» та може застосовуватись у широкому спектрі продуктів харчування, включаючи начинки, соуси заправки або як компонент сумішей для випічки.
Нагадаємо, раніше французи створили порошковий йогурт та кефір, які ідеально підходять для цукерок та випічки.
Джерело: Bakery and Snacks