Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Виробник натуральних інгредієнтів з екологічно чистої сировини Kroner-Starke створив кремоподібну начинку для кондитерських та хлібобулочних виробів, яка зберігає свою свіжість щонайменше 24 місяці.

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес випікання передбачає використання штучних добавок для збереження текстури та подовження терміну зберігання.

Kroner-Starke замість штучних добавок використали інгредієнт на основі пшеничного крохмалю, який набухає в гарячому стані.

При виробництві «нового крохмалю» попередньо проводять посилене мікробіологічне очищення для створення асептичного середовища.

Готовий крохмаль піддається мікробіологічному аналізу, де перевіряють на вміст широкого спектру потенційних забруднювачів, а сам продукт зберігають його в спеціально пристосовуваних умовах для запобігання перехресному забрудненню.

У разі зберігання в оригінальній упаковці та рекомендованих виробником умовах, термін придатності інгредієнта становить не менше 24 місяців.

«Начинка» поставляється в сухому вигляді, тож в’язкість можна легко регулювати для досягнення необхідної текстури.

Продукт не містить жодних тваринних інгредієнтів, отже його можна використовувати веганам.

Зі слів виробників, він має «преміальні смакові якості» та може застосовуватись у широкому спектрі продуктів харчування, включаючи начинки, соуси заправки або як компонент сумішей для випічки.

Нагадаємо, раніше французи створили порошковий йогурт та кефір, які ідеально підходять для цукерок та випічки.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Їстівне покриття вберігає від смітника на 40% більше огірків

Задля мінімізації харчових відходів та зменшення використання пластику, партнери запропонували екологічний пакувальний матеріал, який подовжує термін зберігання свіжих огірків.«Одним...

Lay’s побудує футбольні поля з перероблених пачок з чіпсів

Завдяки технології, розробленій спільно з Greenfields, пусті пачки з чіпсів відбирають на сортувальних станціях, миють та подрібнюють. Далі додають...

У біореакторі «варять» із цукру натуральні барвники, яких не існує в природі

Створена ними «безклітинна» платформа може забезпечити біосинтез затребуваних пігментів.Перші харчові барвники отримували виключно із рослин, але поступово їх замінили...

Їжа для усіх. Алергік створив снеки, які не містять жодного алергену

Замість цього лінійка харчових батончиків Blake’s Seed Based має у складі насіння, нут, листкову лободу та хрусткий рис. Ароматизаторами...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Фермерка на Львівщині виготовляє масло, яке можна гріти до 250 градусів

Юлія Малекс, разом із чоловіком, у 2018 році переїхала...

Компанія австралійського серфера робить з цукрової тростини та коноплі взуття

Взуття створене з відновлювального цукрової тростини, каучуку Hevea, натуральної...

Lay’s перетворив свою фірмову картоплю в унікальну горілку до святкового сезону

Відомий своїми картопляними чіпсами бренд Lay’s, котрий належить PepsiCo,...

Швейцарські вчені «одягли» банани у нановолокно, щоб подовжити термін зберігання

Целюлозне волокно EMPA, на розробку якого витратили рік, не...

Українці випікають енергетичне печиво для ЗСУ — унікальному рецепту більше століття

Таке печиво виготовляли в Австралії та Новій Зеландії під...

Вибір редактора
В продовження теми