Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Виробник натуральних інгредієнтів з екологічно чистої сировини Kroner-Starke створив кремоподібну начинку для кондитерських та хлібобулочних виробів, яка зберігає свою свіжість щонайменше 24 місяці.

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес випікання передбачає використання штучних добавок для збереження текстури та подовження терміну зберігання.

Kroner-Starke замість штучних добавок використали інгредієнт на основі пшеничного крохмалю, який набухає в гарячому стані.

При виробництві «нового крохмалю» попередньо проводять посилене мікробіологічне очищення для створення асептичного середовища.

Готовий крохмаль піддається мікробіологічному аналізу, де перевіряють на вміст широкого спектру потенційних забруднювачів, а сам продукт зберігають його в спеціально пристосовуваних умовах для запобігання перехресному забрудненню.

У разі зберігання в оригінальній упаковці та рекомендованих виробником умовах, термін придатності інгредієнта становить не менше 24 місяців.

«Начинка» поставляється в сухому вигляді, тож в’язкість можна легко регулювати для досягнення необхідної текстури.

Продукт не містить жодних тваринних інгредієнтів, отже його можна використовувати веганам.

Зі слів виробників, він має «преміальні смакові якості» та може застосовуватись у широкому спектрі продуктів харчування, включаючи начинки, соуси заправки або як компонент сумішей для випічки.

Нагадаємо, раніше французи створили порошковий йогурт та кефір, які ідеально підходять для цукерок та випічки.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Омлет із водоростей. Яйця без курей виготовляють із жовтої хлорели та вирощують у лабораторії

Порошки є у двох варіантах: білий та жовтий. Порівнюючи з іншими продуктами з водоростей яскраво зеленого кольору, останні —...

Нетрадиційна орієнтація: 70% споживачів заплатили б за клітинну курятину на четверть більше

Після того, як їм показали фотографії культивованого курячого продукту та прочитали опис того, як він був підготований, 72% сказали,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Дві європейські країни побили рекорд у фінансуванні сектору клітинного м’яса

Зокрема, Данія оголосила про виділення приблизно $99,5 млн на...

Беконовий джем з бурбоном. Українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси

Такий виготовляє українська гастромарка «Боїм». У складі джему –...

Три тисячі видів алкоголю та кава Stаrbucks. Дніпровський супермаркет зняв питання, що випити

Вартість фірмових напоїв, представлених на сайті компанії, коливається від...

Володарі премії Оскар дадуть мільйон євро амбасадору рослинного харчування

Премія Earthshot була заснована у 2020 році Королівським фондом...

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між...

Вибір редактора
В продовження теми