Легендарний сир Babybel вперше в історії став веганським. Продажі стартували з Великобританії

Французький сирний гігант Bel Group вперше в історії запустив легендарний сир Babybel у веганському форматі.

Безмолочний сир рекламували протягом кількох місяців. Першими його спробують споживачі у Великобританії. Решті доведеться почекати міжнародної експансії, але вона планується.

Міні-колеса з твердим сиром Babybel від Bel Brands за роки виробництва стали дійсно культовими. Впізнавані своїм червоним восковим покриттям і розміром, зручним для ланч-боксу, вони популярні серед споживачів різного віку. 

Bel Brands довго дразнила споживачів звістками про розробку безмолочного варіанту 

Фактичний випуск веганського Babybel відбувається у стратегічно важливий момент. Попит на альтернативні молочні продукти зараз помітно зріс. У 2020 році ринок веганського сиру оцінювався в $2,22 млрд із прогнозованим річним зростанням на 12,4% до 2028 року.

Ностальгічні бренди виявляються особливо популярними. До дебюту веганського Babybel паризький Bel Brands успішно запустив Boursin на рослинній основі у 2021 році. 

«Протягом багатьох років ми спостерігали величезний попит на розробку веган-дружнього Babybel, — сказав Оллі Річмонд, бренд-менеджер Bel Brands. — Оскільки ринок рослинних продуктів продовжує істотно зростати, новий запуск ідеальний для задоволення споживчого апетиту».

Веганські Babybels створені на основі кокосової олії і не містять консервантів, мають високий рівень В12 і кальцію. Композиція доповнена традиційною восковою оболонкою зеленого кольору.

Vegan Babybels продаються в упаковках по п’ять штук за £2.00.

Нагадаємо, раніше для веганів створили сир за допомогою мікробів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Канадський стартап створює морепродукти із грибів енокі та кореня чистотілу

Розробка Seed to Surf базується на дослідженні вподобань споживачів. У компанії говорять, що 71% людей готові платити більше за...

Борис Шестопалов

Український підприємець у сфері агріфуд, ідеолог екосистеми VOLIA, співзасновник компанії з управління індустріальними та технопарками Uparks, акціонер компаній HD-group...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Ізраїльтяни створили закуски з ультразвуком замість цукру

У печиві або батончиках мюслі для поєднання різних натуральних компонентів разом часто використовують цукор як зв’язуючу речовину, щоб виріб...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Елітний тунець із пробірки з’явиться в ресторанах через 2 роки

“Те, що ми робимо, — це різноманітне філе культивованої...

У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору...

Золото льону: як український виробник інноваційних снеків виріс попри карантин

Пандемія — не кращий час для експериментів? Ймовірно. Але...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту...

Австралійці роблять унікальні горілку, джин, лікер та перший у світі віскі з овечої сироватки

Винокурню власники ферми створили як екологічний спосіб переробки відходів...

Вибір редактора
В продовження теми