Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Володар премії «Греммі» створив морозиво без молока. Воно вже на полицях найбільших рітейлерів

    JD’s Vegan – бренд морозива без молочних продуктів, який належить музичному продюсеру Джермейну Дюпрі – виводить нові продукти у сотні магазинів Walmart по території США.

    JD’s Vegan розробив три нові смаки до своєї лінійки: Chocolate My Way, який описують як надбагатий і декадентський; Key Lime Pie, з хрусткими крекерами Graham; і (404) Cookies & Cream, виготовлений з нарізаного шоколадного печива з кремовою начинкою.

    Вони доповнять існуючу лінійку веганського морозива: Welcome to Atlanta, Peach Cobbler, Apple Butter, та Strawberry Sweetheart.

    Десерти з дивними назвами пов’язані з музикою Дюпрі. Chocolate My Way — це нагадування Usher’s My Way, тоді як Strawberry Sweetheart посилається на Mariah Carey’s Sweetheart (Дюпрі спродюсував обидві пісні).

    Для виготовлення безмолочних десертів використовується кокос

    «Я не можу дочекатися, щоб представити всю лінійку цих винятково смачних смаків у магазинах Walmart», — сказав Дюпрі.

    Морозиво не лише веганське, воно не містить ГМО та штучних ароматизаторів. Здорове харчування лежить в основі місії JD’s Vegan, яка є відображенням способу життя Дюпрі.

    Володар премії «Греммі», який також працював з Jay-Z, Destiny’s Child та Джанет Джексон, вперше спробував рослинну дієту майже 20 років тому. 

    Відмовившись від продуктів тваринного походження, Дюпрі відчув значне покращення свого здоров’я, тож дотримується обраних принципів дотепер.

    Водночас Дюпрі відчував, що вегани не мають достатнього вибору їжі, тому і вирішив зробити свій внесок з лінійкою морозива для тих, хто не вживає тваринне молоко.

    Нагадаємо, раніше newfood.ua писав про те, як рослинна їжа підкорює гігантів ринку фаст-фуду.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    $15 тис. за переїдання. У Китаї прийняли закон про марнотратство в їжі

    Заходи щодо зменшення харчових відходів посилили після того, як президент Сі Цзіньпін назвав витрачену суму «шокуючою і страждаючою».За даними...

    У Києві з’явився бар, де в йогурт додають ром

    У «Вогнику» радять спробувати коктейль Before Breakfast – із ромом, настояним на кокосі, лаймовим фрешем і журавлиною: це такий...

    Смачні і соковиті креветки тепер штампують із крохмалю, ламінарії та пшениці

    Пропозицій на ринку стає дійсно багато, і вони набувають гарної текстури – соковитої та ситної.Одним із найкращих зразків на...

    Європейські гіганти м’ясної галузі запустять хаб для виробників лабораторного м’яса

    Існує багато аргументів на користь масового культивування м’яса: відпадає необхідність забою тварин, застосування антибіотиків, відведення ферм під виробництво, які...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Травний тракт: як foodtech змінює гастрономічні звички і геополітику

    Україна має маленький секрет. Звичним пафосним конструкцій типу «кращий...

    Стартап “вирощує” веганське карпаччо на відходах з кафетеріїв

    Заснована у 2011 році Ян Віллемом Босманом Янсеном, компанія...

    Вибір редактора
    В продовження теми