Володар премії «Греммі» створив морозиво без молока. Воно вже на полицях найбільших рітейлерів

JD’s Vegan – бренд морозива без молочних продуктів, який належить музичному продюсеру Джермейну Дюпрі – виводить нові продукти у сотні магазинів Walmart по території США.

JD’s Vegan розробив три нові смаки до своєї лінійки: Chocolate My Way, який описують як надбагатий і декадентський; Key Lime Pie, з хрусткими крекерами Graham; і (404) Cookies & Cream, виготовлений з нарізаного шоколадного печива з кремовою начинкою.

Вони доповнять існуючу лінійку веганського морозива: Welcome to Atlanta, Peach Cobbler, Apple Butter, та Strawberry Sweetheart.

Десерти з дивними назвами пов’язані з музикою Дюпрі. Chocolate My Way — це нагадування Usher’s My Way, тоді як Strawberry Sweetheart посилається на Mariah Carey’s Sweetheart (Дюпрі спродюсував обидві пісні).

Для виготовлення безмолочних десертів використовується кокос

«Я не можу дочекатися, щоб представити всю лінійку цих винятково смачних смаків у магазинах Walmart», — сказав Дюпрі.

Морозиво не лише веганське, воно не містить ГМО та штучних ароматизаторів. Здорове харчування лежить в основі місії JD’s Vegan, яка є відображенням способу життя Дюпрі.

Володар премії «Греммі», який також працював з Jay-Z, Destiny’s Child та Джанет Джексон, вперше спробував рослинну дієту майже 20 років тому. 

Відмовившись від продуктів тваринного походження, Дюпрі відчув значне покращення свого здоров’я, тож дотримується обраних принципів дотепер.

Водночас Дюпрі відчував, що вегани не мають достатнього вибору їжі, тому і вирішив зробити свій внесок з лінійкою морозива для тих, хто не вживає тваринне молоко.

Нагадаємо, раніше newfood.ua писав про те, як рослинна їжа підкорює гігантів ринку фаст-фуду.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Споживачі переходять з кофеїну на гриби-адаптогени. Краще концентрація

Також сприятимуть покращенню когнітивного здоров’я адаптогени, вітаміни групи В і холін у напоях та їжі. Про це прозвітувала Стефані...

Харчування 2050: яким буде наше меню в майбутньому?

Харчова індустрія стрімко змінюється під впливом нових технологій та інновацій, які покликані задовольнити потреби сучасного суспільства у безпечних, екологічних...

Шовкопряди, черв’яки та коники: 16 видів комах погодили для вживання у їжу

Серед комах, які визнані безпечними для споживання людьми, є домашні цвіркуни, сарана, борошняні черв'яки, коники та шовкопряди на різних...

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного походження, ось 12 ідей, які обов’язково сподобаються найзатятішим веганам та...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму...

Лабораторну свинину відтепер зможуть вирощувати у промислових об’ємах

Нова клітинна лінія демонструє найбільш сприятливу реакцію на запатентовану...

Понад 90% ресторанів чекає автоматизація та експерименти з меню

З приходом пандемії споживачі понад усе почали цінувати безпеку,...

У легендарному британському стейк-хаусі подають стейки, надруковані на 3D-принтері

Запуск відбувся завдяки численним запитам клієнтів, що дотримуються рослинної...

Ґречна гречка. Хрусткі закуски з пророщеної гречки привернули увагу покупців та інвесторів

Для виробництва компанія закупляє органічну гречку на фермах у...

Вибір редактора
В продовження теми