Голландці зібрали 1,2 млн євро на виробництво риб’ячого жиру без риби

Голландський виробник харчових добавок з водоростей Wellness Innovations BV зібрав 1,2 млн євро на розширення асортименту.

Вливання капіталу було здійснене через інвестиційну платформу DuurzaamInvesteren.

Останній раунд краудфандингу успішно закрили протягом трьох тижнів за участі приватних інвесторів.

Мартін де Фріс, співвласник Wellness Innovations

На платформі концепцію компанії, спрямовану на повне припинення надмірного вилову риби протягом 13 років, відмітили як новий напрямок, що економить океанічні ресурси.

Розроблені голландцями щоденні добавки та Testa Omega-3, котрі виготовляють з рослинної сировини без використання тваринних похідних, спрямовані підтримати концепцію.

Омега-3 не обов’язково отримувати з риби, пояснюють виробники

Його можна знайти в стійких регенеративних водоростях.

«Ми є лідером на ринку Нідерландів та Бельгії, стрімко розвиваємось у Німеччині, Франції та Великобританії. Однак частка олії водоростей на загальному ринку омега-3 все ще становить лише близько 5%», — заявив Мартін де Фріс, співвласник Wellness Innovations.

«Веганські харчові добавки з омега-3 були чимось зовсім новим. Ми раді, що цей тип інновацій підтримують інвестори», — сказав Анріке Апарісіо Торрес, генеральний директор DuurzaamInvesteren.

Останнім часом водорості стають все більш популярним предметом досліджень завдяки своїм регенеративним властивостям зокрема.

Нагадаємо, раніше французи презентували омега-3, виготовлену з мікроводоростей, які вирощують у регульованому середовищі.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

$15 тис. за переїдання. У Китаї прийняли закон про марнотратство в їжі

Заходи щодо зменшення харчових відходів посилили після того, як президент Сі Цзіньпін назвав витрачену суму «шокуючою і страждаючою».За даними...

Nestle підтримала розробника веганських бургерів – смачніших за Impossible Food та Beyond Meat

Перша пропозиція компаній, гамбургер з гороховим протеїном без глютену, без ГМО, буде представлена ​​в жовтні 2022 року. Зараз у...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для вуглекислого газу, що кріпиться до дна посудини та заправочної станції.Щоб...

В Азії – гострий дефіцит яєць. Їх замінять розробки з люпину, картоплі та квасолі мунг

Проблеми поставки курячих яєць вперше почали виникати на початку 2022 року. Їх посилили спалахи пташиного грипу та поширення захворювання...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Виробник веганських цукерок планує IPO з оцінкою компанії в $50 млн

Очікувана капіталізація Yumy Bear після IPO складе $50 млн Компанія...

Коктейлі з самогоном — новий напій «народного» бренду, що працював з зірками кантрі-музики

Sugarlands Distilling Company — це ремісничий спиртзавод, чия продукція,...

У супермаркетах з’являться рослинні стегенця зі шкірою з морських водоростей

Гіперреалістичні рослинні стегенця поєднують три запатентовані технології, які дозволяють...

Ізраїльтяни розробили «м’ясний» горох, і прагнуть підкорити ринок рослинної їжі

Зокрема, підрозділ інгредієнтів компанії Meatless Farm буде співпрацювати Equinom...

Генетично змінена соя виробляє казеїн та стане основою для моцарели

Стартап використає залучені кошти для комерціалізації своїх перших сирних...

Вибір редактора
В продовження теми