Солодощі з конфетті, конусна піца та гібридні круасани — в 2022 роцi настане нова ера випічки

Споживачі, які під час ковід-пандемії експериментували вдома з випічкою, готові відмовитися від цієї затії та повернутися до продуктів, які виготовляють промислові пекарні.

Але це має бути щось особливе – споживачі шукають нових смаків, текстур, кольорів та нового досвіду, який би приніс необхідну порцію розваг і задоволення для ментального здоров’я. 

Світовий виробник солодощів, група компаній Barry Callebaut, звертає увагу, що зазвичай чогось подібного споживачі шукали на свята. Урочистості завжди були важливими для пекарської категорії, але цього року це виллється в щось більше

Виробник шоколаду очікує, що у 2022 році споживачі шукатимуть якомога більше «конфетті, блискіток, сезонних смаків та нових форматів, які приносять щастя». Це можуть бути дошки для десертів, набори для декорування печива та багато іншого.

Вони також шукатимуть хлібобулочні вироби з унікальною текстурою.

Тяга до пригод змушує споживачів бути вигадливими

Наприклад, у звіті про тенденції 2022 року від компанії Yelp звертається увага на зростання попиту на конусні піци у цілих півтора рази.  

Згідно зі звітом Yelp, споживачі також шукають надихаючі нові враження від випічки за кордоном.

Наприклад, було виявлено, що кількість пошукових запитів для хліба calic – корейського варіанту з часником, сиром та хліба на заквасці – зросла на 1269%, пошуки croffles – гібриду круасанів і вафель із Південної Кореї – зросли на 1505%, а пошуки яєчного хліба, як то бріош і хала, зросли на 457%.

Нагадаємо, раніше британці радили зустрічати свята з молюсками та водоростями – замість смаженої індички.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Зі смаком алкоголю та кави: на Чернігівщині варять унікальну карамель

Засновник виробництва Валентин Назарина говорить, що ідея створення мануфактури виникла після тривалих експериментів із рецептурою, на які пішло 10...

Дефіцит морепродуктів закриють рослинні креветки, друковані кальмари та краби із пробірки

Проте пропозиція не зростає такими ж темпами. Кількість морепродуктів, виловлених у дикій природі, залишилася незмінною, а понад 85% світового...

Харчові гіганти та стартапи створюють їжу для сну – шоколад, каші та напої

Американська психологічна асоціація повідомляє про сплеск розладів сну після пандемії: 2 із 3 людей сплять занадто багато або занадто...

Швейцарський гігант замінив легендарні кавові капсули кульками з водоростей

Migros представив інноваційну систему приготування кави CoffeeB.Нова кавоварка, на розробку якої у компанії пішло п’ять років, з’явилася як альтернатива...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Легендарний кавовий гігант випустив інноваційний енергетик для імунітету

Напій був розроблений через North American Coffee Partnership (NACP),...

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та...

На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та...

У біореакторі «варять» із цукру натуральні барвники, яких не існує в природі

Створена ними «безклітинна» платформа може забезпечити біосинтез затребуваних пігментів.Перші...

Винахідник лабораторного м’яса спрогнозував, чи зникне традиційне тваринництво через 20 років

Скоріше, ці два напрямки існуватимуть поруч, вважає Дідьє Тубіа,...

Вибір редактора
В продовження теми