Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Безалкогольний ноотропний напій створили для тих, хто хоче відмовитися від випивки

    Американський ведучий бренд у сфері напоїв HOP WTR створив безалкогольну альтернативу для тих, хто не уявляє своє життя без пива або іншої випивки, але хоче утриматися від алкоголю.

    Напій з хмелю, газованої води та інгредієнтів, що покращують настрій, не містить цукру та має нуль калорій

    У новому продукті компанія використала фірмову суміш хмелю, адаптогенів і ноотропів, що знижує стрес, та робить напій корисним для здоров’я. До речі, він має легкий і насичений смак. 

    «Це найкраща освіжаюча альтернатива без алкоголю та калорій для любителів пива. Здоровий напій зі справжнім хмелем», – кажуть у компанії.

    Виробник передбачає, що HOP WTR покращить настрій та підтримає тих людей, які хочуть на свята відмовитися від алкоголю. Провести у такому режимі принаймні місяць буде гарною ідеєю для тих, хто шукає здорового відновлення у січні.

    HOP WTR випускатимуть з класичним ароматом, ароматом криваво апельсина, манго та лайму.

    Набір адаптогенів та ноотропів знизять стрес, а L-теанін допоможе розслабитися без почуття провини за випите

    «Сухий січень» може стати чудовою кампанією для відновлення наших звичок и досягнення цілей щодо здоров’я», – сказав Нік Таранто, співзасновник HOP WTR. 

    Хоча засновники HOP WTR Нік Таранто і Джордан Басс створили напій як смачну заміну свого улюбленого пива, вони спостерігають значне зростання інтересу до таких напоїв серед жінок, які піклуються про здоров’я. Навіть тих, хто зазвичай не п’є пиво.

    «Ринкові тенденції підкреслюють цінність смаків хмелю за межами пивного середовища», – додав Джордан Басс.

    Нагадаємо, раніше вчені створили пиво із кавових відходів.

    Джерела: HOP WTR, PRnewswire

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Вчені створили ванілін із використаних пластикових пляшок

    Команда з Единбурзького університету використала у лабораторії кишкову паличку для перетворення терефталевої кислоти — молекули, отриманої з ПЕТ —...

    Відхідна молитва: Fancypants Baking запустила лінійку печива з відходів

    Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою, подвійне шоколадне з кавовою вишнею, та ванільне вівсяне. За даними Upcycled...

    Макаронні монстри: науковці розробили 3D-макарони, які набувають об’єму під час варіння

    Технологія «канавок» або «механізм морфінгу» передбачає створення плоских макаронних виробів, поверхня яких має геометричні відступи та під час гідратації...

    У ковбасі майбутнього м’ясо замінять на цвіркунів. Продати допоможе маркетинг

    Про це розповідає Аарон Т. Досі, доктор філософії, президент, засновник та власник компанії All Things Bugs.All Things Bugs виробляє...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

    Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

    Проба із пробірки. Вперше у світі культивоване м’ясо почали доставляти додому

    Для реалізації цього проєкту Eat Just започаткувала партнерство зі...

    Вибір редактора
    В продовження теми