Безалкогольний ноотропний напій створили для тих, хто хоче відмовитися від випивки

Американський ведучий бренд у сфері напоїв HOP WTR створив безалкогольну альтернативу для тих, хто не уявляє своє життя без пива або іншої випивки, але хоче утриматися від алкоголю.

Напій з хмелю, газованої води та інгредієнтів, що покращують настрій, не містить цукру та має нуль калорій

У новому продукті компанія використала фірмову суміш хмелю, адаптогенів і ноотропів, що знижує стрес, та робить напій корисним для здоров’я. До речі, він має легкий і насичений смак. 

«Це найкраща освіжаюча альтернатива без алкоголю та калорій для любителів пива. Здоровий напій зі справжнім хмелем», – кажуть у компанії.

Виробник передбачає, що HOP WTR покращить настрій та підтримає тих людей, які хочуть на свята відмовитися від алкоголю. Провести у такому режимі принаймні місяць буде гарною ідеєю для тих, хто шукає здорового відновлення у січні.

HOP WTR випускатимуть з класичним ароматом, ароматом криваво апельсина, манго та лайму.

Набір адаптогенів та ноотропів знизять стрес, а L-теанін допоможе розслабитися без почуття провини за випите

«Сухий січень» може стати чудовою кампанією для відновлення наших звичок и досягнення цілей щодо здоров’я», – сказав Нік Таранто, співзасновник HOP WTR. 

Хоча засновники HOP WTR Нік Таранто і Джордан Басс створили напій як смачну заміну свого улюбленого пива, вони спостерігають значне зростання інтересу до таких напоїв серед жінок, які піклуються про здоров’я. Навіть тих, хто зазвичай не п’є пиво.

«Ринкові тенденції підкреслюють цінність смаків хмелю за межами пивного середовища», – додав Джордан Басс.

Нагадаємо, раніше вчені створили пиво із кавових відходів.

Джерела: HOP WTR, PRnewswire

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Технологи розклали ріпак на складові для інноваційного м’яса. Раніше це були відходи

Технологія допомагає розділяти насіння ріпаку на олію, білок та клітковину. Ці інгредієнти покращують смак, текстуру та стійкість рослинної їжі, а...

Американці розробили пончик майбутнього — містить стільки ж вуглеводів, як два шматочки банана

Тоді як традиційний пончик — це справжня вуглеводна «бомба», начинена цукром, жиром та борошном вищого ґатунку, перший продукт компанії...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій і розвитку клітинного сільського господарства. Для участі у майже п’ятирічному проєкті...

На українському ринку з’явилося рослинне м’ясо вітчизнянного виробництва

Продукт пропонується у вигляді фаршу, який за смаком майже нічим не відрізняється від справжнього.Основою фаршу став багатий на рослинні...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Створили «альтернативу» конопель із апельсинових кірок — для усунення стресу та спокою

Така добавка не містить тетрагідроканабінолу, психотропного компоненту та інших...

Вибір редактора
В продовження теми