Виробники кольорових веганських котлет створили солодкий бургер для сніданку

Американська компанія Actual Veggies розробила солодкий бургер для сніданку з бананом, чорницями та асаї, щоб «розпочати день у більш здоровий спосіб».

Компанія відома своїми кольоровими овочевими котлетами для бургерів. Нинішній асортимент включає чотири різновиди котлет — чорний, фіолетовий, помаранчевий та зелений.

Виробники не застосовують штучних барвників. Забарвлення котлет досягають завдяки рослинним інгредієнтам: чорний — чорна квасоля; фіолетовий — червоні буряк та цибуля; помаранчевий — морква і батат; зелений — брокколі і шпинат.

На відміну від більшості виробників рослинних котлет, що застосовують перероблені рослини на зразок ізоляту соєвого білка, Actual Veggies використовує цілі овочі.

Ексклюзивним доповненням до асортименту стала солодка веганська котлета для бургера, яку компанія продемонструвала на Plant Based World Expo 2021, що проходила у Нью-Йорку 9 та 10 грудня.

Котлета складається з чорниці, банана, асаї, цвітної капусти, гарбузового насіння, фініків та блакитної спіруліни.

Вона не містить горіхів, глютену, консервантів, сої, доданих олій і цукру, а також сертифікована кошерною та без ГМО.

Солодка котлета буде продаватися в упаковках по 4 штуки в замороженому вигляді. Її можна готувати на сковороді чи грилі, або подрібнити і додати в улюблений смузі. Проте, коли саме вона надійде у продаж, виробники поки не повідомили.

Нагадаємо, раніше у ресторанах Данії з’явилися бургери, котлети для яких готують з крихітних комах з горіховим смаком.

Джерело: Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Салат майбутнього», створений за аерокосмічними технологіями, зібрав мільйон інвестицій

Загальні інвестиції в проект оцінюються майже в $13 млн Флагманський продукт стартапу створений з використанням технології сушіння за допомогою ліофілізації...

Джефф Безос протестував підземний гіперлуп для доставки їжі, який змінить ринок назавжди

Патент на створення мережі підземної доставки Amazon отримала ще в 2017 році. З того часу про це майже не...

Кухонний «комбайн»: смарт-сад вирощує обід прямо на кухонному столі

Установка створена на кшталт домашньої кавомашини, де замість капсул з кавою використовуються рослинні капсули з насінням Smart Soil. Вони...

Стартап вперше в світі буде виробляти білок з водоростей, цукру та світла в промисловому масштабі

Перші продукти, що містять альтернативний білок Brevel, з’являться на полицях у 2024 році.Йонатан Голан, генеральний директор і співзасновник Brevel,...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Німецький стартап, названий в честь американського відлюдника, створює м’ясо з лісових грибів

Стартап, заснований у 2019 році, створює мінімально оброблені високобілкові...

Бостонський виробник закусок випустив «здорові» чіпси з протизапальними властивостями

Mark’s Mindful Munchies пропонують корисні закуски із цільного зерна...

Wildtype Foods відкриє перший у світі зал дегустації суші з лабораторної риби

Виробництво передбачає вирощування справжнього м’яса з живих клітин без...

Грибна бастурма. Гавайський стартап в’ялить яловичину із грибів

Генеральний директор Moku Foods Метт Фельдман почав розробляти в'ялене...

Вибір редактора
В продовження теми