Виробники кольорових веганських котлет створили солодкий бургер для сніданку

Американська компанія Actual Veggies розробила солодкий бургер для сніданку з бананом, чорницями та асаї, щоб «розпочати день у більш здоровий спосіб».

Компанія відома своїми кольоровими овочевими котлетами для бургерів. Нинішній асортимент включає чотири різновиди котлет — чорний, фіолетовий, помаранчевий та зелений.

Виробники не застосовують штучних барвників. Забарвлення котлет досягають завдяки рослинним інгредієнтам: чорний — чорна квасоля; фіолетовий — червоні буряк та цибуля; помаранчевий — морква і батат; зелений — брокколі і шпинат.

На відміну від більшості виробників рослинних котлет, що застосовують перероблені рослини на зразок ізоляту соєвого білка, Actual Veggies використовує цілі овочі.

Ексклюзивним доповненням до асортименту стала солодка веганська котлета для бургера, яку компанія продемонструвала на Plant Based World Expo 2021, що проходила у Нью-Йорку 9 та 10 грудня.

Котлета складається з чорниці, банана, асаї, цвітної капусти, гарбузового насіння, фініків та блакитної спіруліни.

Вона не містить горіхів, глютену, консервантів, сої, доданих олій і цукру, а також сертифікована кошерною та без ГМО.

Солодка котлета буде продаватися в упаковках по 4 штуки в замороженому вигляді. Її можна готувати на сковороді чи грилі, або подрібнити і додати в улюблений смузі. Проте, коли саме вона надійде у продаж, виробники поки не повідомили.

Нагадаємо, раніше у ресторанах Данії з’явилися бургери, котлети для яких готують з крихітних комах з горіховим смаком.

Джерело: Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного білка. Ці клітини вирощують у ферментері, поки не буде отримано...

Українці придумали альтернативу шкідливим картопляним чіпсам — з моркви та буряку

Здорова їжа представлена безліччю смаків – від нейтрально овочевих до солодких.«Ми нічого не вигадуємо, тільки перетворюємо те, що створила...

З апельсином, вершками та коноплею — нові напої захоплюють ринок США

На відміну від конкурентів, Jones Soda використовує у виробництві не марихуану, а саме коноплі. Різниця полягає у вмісті психоактивних...

Скандинави питимуть український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами

Цього року компанія прийняла участь у найбільшій скандинавській виставці Nordic Organic Food Fair 2022, яка проходила у Швеції.Ринок Скандинавії...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Світовий бренд створив інноваційні суміші для насичення організму водою

Продукт доступний  у трьох смаках: лимон-лайм, зелений виноград і...

«Міцний» сік з яєчним білком та грибами заспокоює нервову систему

BUILD – перший у світі “міцний” сік з підвищеним...

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію...

Веганський стартап зібрав $9 млн на виробництво фрикадельок з відходів

Раунд очолив бельгійський VEOS Group, світовий постачальник білків та...

Вибір редактора
В продовження теми