Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Веганське в’ялене м’ясо для собак — американський виробник енергетиків створив новий продукт

    Clif Bar & Company, американський виробник енергетичних закусок та напоїв з 30-річною історією, вперше занурився у ринок веганських кормів для домашніх тварин.

    Незабаром компанія включить до свого асортименту рослинні в’ялені снеки для собак. Корм без м’яса буде доступний у США на початку 2022 року під новим брендом Clif Pet.

    Закуски створені у трьох варіантах: солодка картопля і чорниця, гарбуз і яблуко, а також гарбуз і журавлина.

    Кожен смак в’яленого “м’яса” виготовлений лише з семи інгредієнтів, і допомагає покращити травлення домашніх тварин

    Якщо все піде добре, Clif Bar згодом запропонує більше ласощів, безпечних для тварин.

    До слова, компанія не є чужинцем у сфері веганської їжі. Більшість її продуктів є рослинними, за винятком жмені товарів, які містять молочний білок чи мед.

    Запуск Clif Pet є частиною нещодавно анонсованої програми Trailblazers Incubator. Ініціатива передбачає відбір та розвиток перспективних бізнес-напрямків.

    Грег Лог, старший директор інкубатора, вважає, що сектор корму для домашніх тварин зараз процвітає і готовий до нових гравців.

    «Понад 11 млн американських домогосподарств протягом останніх 18 місяців з COVID завели вдома тварину, ця категорія вибухає і дозріває для нових пропозицій», – сказав він.

    Подібними настроями поділився і Різал Хамдалла, директор з інновацій компанії: «Сегмент ласощів на рослинній основі, які краще підходять для домашніх тварин, зростає. Це чудовий напрямок для нашого розвитку».

    Нагадаємо, раніше виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії. У тому числі, від знаменитостей.

    Джерела: Clif Bar & Company, PetFoodProcessing, Forbes

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Діабет змусив винахідника придумати новий вид морозива — без цукру, тваринних та рослинних жирів

    У 2014 році Никласу Лутману, у співзасновника шведської компанії LUB Foods, діагностували діабет. «Ок», — подумав Лутман і закрився...

    Українка створює шоколад на гречаному чаї з амарантом

    Юлія – кондитер. Говорить, що створювати десерти вручну почала, оскільки у доньки була алергія. Перш ніж зайнятися виробництвом шоколаду, вона...

    Компанія МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

    Мʼясні сомельє відрізняють ритейл МХП від інших мереж і дають споживачеві більше, ніж гарне обслуговування. Це не просто продавці,...

    Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

    Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті білком. Потужним джерелом білку можуть стати комахи та водорості.Виробництво цих...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Шведи створили біо-кришечки з ялини і сосни, які закривають напої зсередини

    Зі слів розробників, сучасні пластикові кришечки для напоїв окрім...

    Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

    Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s...

    Вибір редактора
    В продовження теми