Румунська кінорежисерка збирає на Kickstarter інвестиції на чай із кукурудзи

Науковець-активіст, етнолог і кінорежисер із Румунії Вікторія Балтаг запустила кампанію на Kickstarter по збору інвестицій на виробництво чаю із молока та цвіту кукурудзяних приймочок (“чубчиків”).

“У моїй уяві цей продукт існує вже кілька років, десятки місяців я працювала над його складом, дизайном, рецептом, і ось ми тут. Мій улюблений новий чай готовий, щоб його придбали!” — говорить засновниця стартапу Silk Tea Experience.

Вікторія Балтаг

Історія продукту сягає часів дитинства Вікторії. Вона розповідала, що чай із кукурудзяних приймочок щоранку готувала її бабуся. 

Балтаг пояснює, наскільки він корисний для здоров’я: чай також є чудовим джерелом бета-каротину, рибофлавіну, ментолу, тимолу, селену, ніацину та лімонену тощо. Ці поживні речовини є лише в кількох рослинних продуктах, що робить чай дійсно унікальним.

Унікального смаку чаю надають кілька крапель молока.

Чай поставляється в цінній упаковці ручної роботи. Кожен пакетик виготовлений з високоякісного мережива, яке на 100% складається з бавовни. 

“Чашка чаю змусить вас відчути себе особливим і неповторним”, — обіцяє засновниця стартапу

Вона також вірить в екологічність, тож чайні пакетики розроблені для довговічності та багаторазового використання.

У коробку з чаєм підприємиця кладе дерев’яну ложку, паличку для меду, невелику декоративну пляшку, яка підсилює дизайн всього продукту, а також — замітку про користь напою та опис запатентованого рецепту його приготування. Окрім того, відповідно до сезону в коробку з чаєм додаватимуть виріб із листя кукурудзи – різдвяний дзвіночок, глобус, пасхальний кролик або щось інше.

До речі, 5% від ціни кожної коробки буде надходити до фонду для жінок-підприємців, які потребують допомоги для фінансування своїх стартапів.

Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили мультитекстурний чай, що смакує краще, якщо його жувати.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап отримав желатин без корів — допомогли мікроби

Традиційно желатин роблять із колагену корів чи свиней. Він має широкий спектр застосування — лікарські засоби, харчова промисловість, тканинна...

Сухе пиво — американці створили інноваційну приправу, яка підкорює ринок

"Так само, як New Belgium Brewing робить пиво світового класу, Spiceology створює кращий "смак" пива", — говорять у компанії.У...

Штучний інтелект приймає замовлення їжі за телефоном

Стартап розробляє голосові інтерфейси для автоматизації прийому телефонних дзвінків в ресторанах з використанням штучного інтелекту. Він вирішує проблему пропущених...

Фіни тестують пиво та горілку з вуглекислого газу. Виробництво — з наступного року

Зараз Aircohol разом із фінською алкогольною компанією Brukett розробляються плани промислового виробництва «найбільш екологічно чистого алкоголю у світі» у...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Може вас зацікавити

Через високий попит на ікру стародавньої риби її тепер роблять з водоростей

Інноваційна ікра на основі морських водоростей має такий же...

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий...

Кава зі смаком свинини та алкогольний лате: китайці готуються до свята

Напій під назвою «Abundant Year Savory Latte» поєднує соус...

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й...

Ринковий гігант створив смачний грецький йогурт, який нарощує м’язи

Таким чином компанія кидає виклик гігантам у сегменті грецьких...

Вибір редактора
В продовження теми