Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні шоти на рослинній основі, кожен з яких створений для підтримки певних оздоровчих функцій організму.

Порція соку об’ємом 50 мл містить мільярд пробіотиків та 20% добової норми клітковини.

Виготовляються функціональні напої методом холодного віджиму, оскільки так вдається зберегти максимум поживних речовин.

«Під дією високого тиску бактерії гинуть, а охолодження водою не дає соку нагріватися, зберігаючи при цьому активні ферменти», — кажуть виробники.

Кожен шот розроблений відповідно до певних потреб організму: для настрою, імунітету, покращення травлення, здорового сну, детокс тощо.

Нещодавно лінійка пробіотичних соків доповнилась напоями з адаптогенними грибами, включаючи шиітаке, майтаке та рейші.

Оскільки ці гриби можуть мати характерний смак, So Good So You розробили рецептуру, яка «маскує гриби».

Таким чином створили шот зі смаком чорниці, який містить вітамін D3 та 300 мг запатентованої суміші адаптогенних грибів. Він бореться з інфекціями та сприяє підвищенню імунітету.

А от порція соку з полуниці та сливи, окрім мільярда пробіотиків, має 30% добової норми вітаміну С.

У січні 2022 року лінійка функціональних соків поповниться новими смаками, серед яких шот з ашвагандою та шафраном та Energy shot, виготовлений з маракуйї, кортий містить таку ж порцію кофеїну, як чашка кави.

А тим часом, американці додали адаптогенні гриби у гарячий шоколад, щоб зробити його більш корисним.

Джерело: Beverage Daily, So Good So You 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Споживачі переходять з кофеїну на гриби-адаптогени. Краще концентрація

Також сприятимуть покращенню когнітивного здоров’я адаптогени, вітаміни групи В і холін у напоях та їжі. Про це прозвітувала Стефані...

80% жителів мегаполісів замовляють їжу через доставку. В лідерах — Glovo

Як свідчать дані свіжого дослідження «Делойт», у трійці лідерів — Glovo (18%), власні служби доставки ресторанів (12%) та Raketa...

Ветерани отримають відшкодування на власну справу. Профінансовано 160 заявок

Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір, дитина (у тому числі усиновлена) учасника чи учасниці бойових дій,...

McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв м, має 193 посадкових місця в залі та ще 88...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Може вас зацікавити

Зона комфорту з Amazon. Рітейлер відкрив перший в Європі безконтактний супермаркет

Можливість скупитися продуктами з використанням інноваційних технологій отримали британці....

Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно...

Швейцарці розробили технологію, що імітує мармуровість у рослинному м’ясі

Нова запатентована технологія PrimeLock+ імітує клітини тваринного жиру таким...

Тренди ринку здорового харчування: новинки, тенденції правильного харчування у 2022 році

Сьогодні тренд на здорове харчування перестає бути просто захопленням,...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи...

Вибір редактора
В продовження теми