Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні шоти на рослинній основі, кожен з яких створений для підтримки певних оздоровчих функцій організму.

Порція соку об’ємом 50 мл містить мільярд пробіотиків та 20% добової норми клітковини.

Виготовляються функціональні напої методом холодного віджиму, оскільки так вдається зберегти максимум поживних речовин.

«Під дією високого тиску бактерії гинуть, а охолодження водою не дає соку нагріватися, зберігаючи при цьому активні ферменти», — кажуть виробники.

Кожен шот розроблений відповідно до певних потреб організму: для настрою, імунітету, покращення травлення, здорового сну, детокс тощо.

Нещодавно лінійка пробіотичних соків доповнилась напоями з адаптогенними грибами, включаючи шиітаке, майтаке та рейші.

Оскільки ці гриби можуть мати характерний смак, So Good So You розробили рецептуру, яка «маскує гриби».

Таким чином створили шот зі смаком чорниці, який містить вітамін D3 та 300 мг запатентованої суміші адаптогенних грибів. Він бореться з інфекціями та сприяє підвищенню імунітету.

А от порція соку з полуниці та сливи, окрім мільярда пробіотиків, має 30% добової норми вітаміну С.

У січні 2022 року лінійка функціональних соків поповниться новими смаками, серед яких шот з ашвагандою та шафраном та Energy shot, виготовлений з маракуйї, кортий містить таку ж порцію кофеїну, як чашка кави.

А тим часом, американці додали адаптогенні гриби у гарячий шоколад, щоб зробити його більш корисним.

Джерело: Beverage Daily, So Good So You 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Каву в біореакторі можна виростити за місяць: смак та запах не відрізняється

Протягом серії досліджень вчені вивчали технологію створення кави без ґрунту та ключові тенденції, що стимулюють інновації у виробництві екологічно...

Іспанський стартап створив сирого тунця для суші з томатів та водоростей

Флагманський продукт Tunato виготовляється з томатів, оливкової олії, соєвого соусу та екстракту водоростей і призначений для відтворення сирих шматків...

Неможливе можливо: Impossible Foods готується до виходу на IPO з оцінкою в $10 млрд

Наступного року компанія проведе первинне публічне розміщення – традиційне або шляхом злиття зі спеціальною компанією типу SPAC.Таку інформацію розкрити...

Стартап створив у лабораторії справжнє грудне молоко. На розробку пішло менше року

Інноваційний продукт має у своєму профілі макроелементи, тип і пропорції яких відповідають грудному молоку людини. У ньому міститься необхідна...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Завод з вироблення лабораторної курятини й баранини з’явиться у 2022 році

Повноцінний запуск потужностей запланований на 2022 р. До того...

Індонезійські ферментовані коржі можна смажити як шашлик або котлети

Традиційна індонезійська страва — темпе — це веганське джерело...

Ринковий гігант знайшов «проривний» спосіб скоротити вміст цукру у їжі на 30%

Інноваційна технологія базується на процесах ферментації. Компанія називає її...

Ізраїльтяни «надрукували» справжню домашню ковбасу та шашлик з баранини

Лінійка має назву «Нове м’ясо» та включає в себе...

На автоматі: Цього року Walmart запустить маршрут доставки повністю без водія

Сума інвестицій не розголошується. Проте відомо, що це є...

Вибір редактора
В продовження теми