Американский виробник альтернативного м’яса відкриє свій дослідний центр з тестувальною кухнею в Китаї

Гігант альт-м’ясної промисловості Beyond Meat планує глобальне розширення, відкривши в першій половині 2022 року новий центр досліджень і розробок в Шанхаї, Китай.

Проєкт передбачає передові технології та лабораторне обладнання. Буде включено тестову кухню, щоб заохотити до співпраці регіональних кулінарних експертів.

Beyond Meat вийшов на китайський ринок ще у 2020 році, відкривши виробничий завод у Цзясіні.

До того ж компанія має партнерські відносини з Starbucks і KFC China та розробила альтернативну яловичину для гамбургерів і свинячий фарш на рослинній основі Beyond Pork, орієнтовані на китайський ринок.

Відкриття нових потужностей у Шанхаї дозволить «точніше обслуговувати смак китайського споживача та постачати рослинне м’ясо, яке неможливо відрізнити від тваринної альтернативи за смаком та паритетом цін», — заявив Даріуш Аджамі, директор з інновацій Beyond Meat.

Новини про подальшу експансію в Китай можуть розігріти суперництво між Beyond Meat та Impossible Foods.

Багато в чому це пов’язано з регуляторними перешкодами «неможливих» щодо розширення у Європу і Китай, оскільки вони використовують ГМО-соєвий гемоглобін, щоб забезпечити ефект «м’ясного соку» у рослинних гамбургерах.

Beyond Meat також зазначили, що у 2022 році буде зосереджено більше уваги на ринку швидкого харчування.

Нагадаємо, нещодавно британський McDonald’s спільно з альт-м’ясним гігантом запустили у Великобританії веганський бургер McPlant з рослинною котлетою.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Києві з’явився бар, де в йогурт додають ром

У «Вогнику» радять спробувати коктейль Before Breakfast – із ромом, настояним на кокосі, лаймовим фрешем і журавлиною: це такий...

Австралійці роблять унікальні горілку, джин, лікер та перший у світі віскі з овечої сироватки

Винокурню власники ферми створили як екологічний спосіб переробки відходів виробництва овечого сиру Grandvewe.«Ми знайшли застосування сироватки у сфері алкогольних...

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як м'ясу, так і рослинним продуктам, при цьому має текстуру, яка...

Китайський уряд інвестує у розробку альтернативного м’яса на фоні чуми свиней

Попередні одержувачі подібних фінансових асигнувань у Китаї включали розробників сонячних панелей та виробників електромобілів, і згодом стали світовими лідерами...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Kellogg розробила рослинну курятину для тих, хто ще не відмовився від м’яса

Новий продукт Kellogg запустила у вигляді курячих тендерів (шматочків,...

Коктейль з левовою гривою. Енергетичний шот на травах та грибах знижує стрес та навіть вагу

Енергетичний напій виготовляється на рослинній основі та має смак...

Харчовий гігант вкладає мільярд доларів в експеримент зі штучним інтелектом

У рамках угоди Coca‑Cola виділила $1,1 млрд на Microsoft...

Колишні керівники мережі, яка скоро зайде в Україну, випустять веганські яйця

Юрген Ахенбах, Мартін Гессе, Олександр Вільчек і Дітер Лампрехт...

Спадкоємець м’ясного бізнесу продав компанію, й інвестує в лабораторне м’ясо

Дукчевіч розповідає, що його сім’я продала компанію у 2019...

Вибір редактора
В продовження теми