Американский виробник альтернативного м’яса відкриє свій дослідний центр з тестувальною кухнею в Китаї

Гігант альт-м’ясної промисловості Beyond Meat планує глобальне розширення, відкривши в першій половині 2022 року новий центр досліджень і розробок в Шанхаї, Китай.

Проєкт передбачає передові технології та лабораторне обладнання. Буде включено тестову кухню, щоб заохотити до співпраці регіональних кулінарних експертів.

Beyond Meat вийшов на китайський ринок ще у 2020 році, відкривши виробничий завод у Цзясіні.

До того ж компанія має партнерські відносини з Starbucks і KFC China та розробила альтернативну яловичину для гамбургерів і свинячий фарш на рослинній основі Beyond Pork, орієнтовані на китайський ринок.

Відкриття нових потужностей у Шанхаї дозволить «точніше обслуговувати смак китайського споживача та постачати рослинне м’ясо, яке неможливо відрізнити від тваринної альтернативи за смаком та паритетом цін», — заявив Даріуш Аджамі, директор з інновацій Beyond Meat.

Новини про подальшу експансію в Китай можуть розігріти суперництво між Beyond Meat та Impossible Foods.

Багато в чому це пов’язано з регуляторними перешкодами «неможливих» щодо розширення у Європу і Китай, оскільки вони використовують ГМО-соєвий гемоглобін, щоб забезпечити ефект «м’ясного соку» у рослинних гамбургерах.

Beyond Meat також зазначили, що у 2022 році буде зосереджено більше уваги на ринку швидкого харчування.

Нагадаємо, нещодавно британський McDonald’s спільно з альт-м’ясним гігантом запустили у Великобританії веганський бургер McPlant з рослинною котлетою.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Експерти знайшли унікальне джерело протеїну, його продажі вже обійшли сою та горох

Секрет Chocho полягає в тому, що його отримують із люпину під назвою чочо. Вирощений в Андах на висоті від 11...

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61 млн.Перший продукт компанії — NUGGS — це курячий нагетс на...

Японці створили прототип ПЕТ-пляшки з повністю рослинних матеріалів

Японська транснаціональна компанія Suntory представила прототип ПЕТ-пляшки з рослинних матеріалів для власного бренду Suntory Tennensui та європейського Orangina.«Рослинна пляшка»...

Гігант подвоїть інвестиції в стартапи — цукор вже замінили ультразвуком

Перш за все, гігант ринку перекусів шукає стартапи, які зроблять внесок у його майбутнє зростання.Досі компанія робила відносно небагато...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Без вінірів: Ocean Spray чавить сік, що сприяє здоров’ю зубів

Це підтвердили дослідження, проведене в Стоматологічному коледжі Університету Іллінойса,...

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник...

Вибір редактора
В продовження теми