Майонез з шоколадом та апельсином — легендарна компанія випустила до Різдва ексклюзивний продукт

Heinz, найвідоміший у світі виробник кетчупів та майонезів, об’єднався з американською компанією виробником солодощів Terry, аби створити неймовірне святкове місиво — шоколадно апельсиновий різдвяний майонез.

«Це — перший у світі святковий міш-ап, про який ви навіть не знали, що він вам потрібен», — кажуть розробники

Змішавши майонез, шоколад та апельсин, крем-пасту та додавши ще трішки апельсинової олії, вони створили «смачний мікс, який ідеально підходить для святкових десертів або в якості намазки на булочки бріоші, млинці, панкейки чи круасани».

Майонез не продається у вільному доступі. 200 його банок можна виграти лише в конкурсі, який запустили цього місяця.

«Ми завжди впроваджуємо інновації та любимо створювати веселі продукти обмеженими серіями, які точно сподобаються нашим шанувальникам. Тому цього року ми вирішили створити найріздвяніший майонез, який лише змогли придумати», — каже Марія Янтчі, старший бренд-менеджер Heinz sauces.

Лора Джентіл, менеджер з маркетингу Terry’s Chocolate Orange додала, що з моменту запуску компанії у 1932 році вони ніколи не припиняли впроваджувати інновації, розвивати та запускати нові формати та смаки, щоб порадувати вірних шанувальників.

«Пишаємося тим, що це Різдво зустрінемо з таким незвичним майонезом, що працює як смачна намазка до святкових страв», — сказала вона.

Нагадаємо, раніше Heinz взявся виготовити справжній космічний кетчум з марсіанських помідорів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найбільший виробник шоколаду запустив відразу кілька рослинних морепродуктів

Продукти будуть доступні до замовлення через Інтернет та в магазинах у європейських країнах, включаючи Німеччину, Іспанію, Італію, Австрію, Польщу,...

DaVinci Kitchen будує роботизований паста-кіоск

Індустрія робототехніки активно заходить в сферу ресторанного бізнесу. Мінімізація взаємодії між людьми, проблеми з кадрами, необхідність збільшення пропускної здатності...

Колишній виконавчий директор Cargill просуватиме на ринок м’ясо із міцелію

Стартап Meati Foods уже доволі гучно заявив про себе на ринку альтернативної їжі. Зокрема, він створив м’ясне філе з...

Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

108Labs створює перший у світі завод з виробництва людського грудного молока

Там перетворюватимуть сировинні інгредієнти та перевірені клітинні лінії на...

Один з найбільш епатажних брендів у світі створив кросівки із бананової шкіри

Взуття є екологічною версією популярних кросівок від Balenciaga Triple...

Вибір редактора
В продовження теми